Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

Tak Sabar nak tengok Upin Ipin Jeng Jeng Jeng di IOI Putrajaya


Yayyy...Malam ni bawa Danish pergi tengok Upin Ipin Jeng Jeng Jeng di IOI Putrajaya. Tak sabar rasanya.

Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

Dari semalam dah cakap dengan Danish, esok nak pergi tengok Upin Ipin. Selang beberapa saat lepas tu, dia minta nak tengok Upin Ipin, dah kena explain lagi "Kita tengok Upin Ipin esok. Malam ni tak de"

Lepas tu dia tanya lagi "Cinape malam ni takde? Kat wiwi ada?"

Krikk...krikk jugak nak jawabnya. Hihi....

Siapa yang join tengok Upin Ipin malam ni? Jangan lupa roger-roger ye...



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


2 comments

avatar
Balas
avatar

bestnye..tp tak sempat nak p..huhuhu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.