Tips Hilangkan sakit belakang dengan Biobax

/
1 Comments

Cara kurangkan sakit belakang

Biobax cool theraphy atasi sakit-sakit belakang ibu mengandung


Sakit belakang selalunya menjadi kegelisahan para ibu mengandung. Betul tak? Abe We pun kasihan kalau tengok ibu mengandung ni, Dalam masa yang sama Abe We begitu kagum dengan insan bernama wanita ni. Walaupun zahirnya mereka nampak lemah, tetapi mereka sebenarnya kuat. Setuju?
Tips Hilangkan sakit belakang dengan Biobax

Keajaiban Biobax

Sebenarnya ramai yang akui Biobax ni memang membantu sakit belakang ibu-ibu yang mengandung. Ini kerana bahan yang di gunakan adalah menggunakan bahan-bahan semulajadi termasuklah habbatus sawda, olive oil dan eucalyptus oil ataupun minyak kayu putih.

Tips Hilangkan sakit belakang dengan Biobax


Sentiasa bawa Biobax ke pejabat

Biobax tidak hanya berguna kepada ibu mengandung. Tetapi juga ia berguna kepada sesiapa sahaja yang memakainya tidak kira lelaki atau pun wanita dan juga tidak terikat pada peringkat umur.

Tips Hilangkan sakit belakang dengan Biobax

Selain itu, siapa yang selalu sakit-sakit badan atau lutut, semburkan saja Biobax ni ke tempat yang sakit tu. Insya allah akan kurang sakit tu.

Tips Hilangkan sakit belakang dengan Biobax

Cara penggunaan Biobax Cool Theraphy


kurangkan sakit belakang

Cara penggunaan Biobax ni mudah sahaja. Semburkan pada tempat yang sakit dan jangan lebih dari 4 semburan kerana nanti terlalu panas.

Selain itu pastikan anda semburkan pada tempat yang sakit secara konsisten. Maksudnya semburkan setiap hari pada tempat yang sakit sehingga sakit itu berkurangan. Bukannya sembur hanya bila sakit.

Harga Biobax

Harga asal adalah RM85. Namun sekarang ni ada promosi dan di jual dengan harga RM80/botol.

Jika anda berminat boleh hubungi 017-8125655 bagi keterangan lebih lanjut mengenai produk ini.




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

1 comment:

  1. Saya dah gunakan sendiri biobax ni dah beli banyak botol lagi utk.. Hadiahkan ibu ayah kat kampung.. Terbaik cepat melegakan.

    ReplyDelete