Pampers Aeon Big Semurah RM22.85





Antara pampers Tesco Love dan Aeon Big mana pilihan anda?


Siapa di sini pernah pakaikan anaknya pampers Aeon Big? Abe We sekarang ni memang dah beralih kepada Tesco Love sebab murah dan tahan bocor.


Nak kata tak bocor 100% tu tak lah. Ada beberapa ketika yang terbocor gak masa tidur. Di sebabkan tersalah kedudukan ehem-ehem yakni tersenget sikit.

So, bila tersenget yang belah dalam tu, memang 90% akan bocor walaupun pampers tak penuh lagi. Hihihi...

Tapi kalau tengok harga pampers Aeon Big ni rasa macam nak beli je. Tapi dari segi ketahanan dia tak pasti lagi. Tengok macam nipis je. Tapi harga memang murah betul.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
ILA shafila
AUTHOR
1 November 2016 at 14:46 delete

Tak pernah cuba pampers aeon big lagi. Tapi Tesco Love memang best dan tahan bocor. Lagi bagus dari Drypers (NB saja ok). Sekarang pakai Fitti. Lembut di kulit.

Reply
avatar
2 November 2016 at 09:27 delete

dok memikir jugak nak beli pampers sekarang ni...nak berjimat tapi dalam masa yang sama,anak xde masalah nak pakai pampers tu...emmm..dilema betul kan

Reply
avatar