Pampers Aeon Big Semurah RM22.85

Pampers Aeon Big Semurah RM22.85

Antara pampers Tesco Love dan Aeon Big mana pilihan anda?


Siapa di sini pernah pakaikan anaknya pampers Aeon Big? Abe We sekarang ni memang dah beralih kepada Tesco Love sebab murah dan tahan bocor.


Nak kata tak bocor 100% tu tak lah. Ada beberapa ketika yang terbocor gak masa tidur. Di sebabkan tersalah kedudukan ehem-ehem yakni tersenget sikit.

So, bila tersenget yang belah dalam tu, memang 90% akan bocor walaupun pampers tak penuh lagi. Hihihi...

Tapi kalau tengok harga pampers Aeon Big ni rasa macam nak beli je. Tapi dari segi ketahanan dia tak pasti lagi. Tengok macam nipis je. Tapi harga memang murah betul.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

2 comments

avatar

Tak pernah cuba pampers aeon big lagi. Tapi Tesco Love memang best dan tahan bocor. Lagi bagus dari Drypers (NB saja ok). Sekarang pakai Fitti. Lembut di kulit.

Balas
avatar

dok memikir jugak nak beli pampers sekarang ni...nak berjimat tapi dalam masa yang sama,anak xde masalah nak pakai pampers tu...emmm..dilema betul kan

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.