Minyak masak peket habis di Aeon Big Alamanda

Minyak masak peket habis di Aeon Big Alamanda

Pasaraya mula simpan stok minyak masak ke?


Terkejut juga Abe We semalam pergi Aeon Big Alamanda bila tengok rak minyak masak.

Dalam hati ni berdetik "kenapa lah rak ni kosong? Diorang tak letak apa-apa ke?"

Tapi bila tengok rak tu betul-betul, rupanya rak minyak masak. Ada diorang lekatkan nota di rak tu,
1 keluarga 2 pek sahaja
rasionalisasi harga minyak masak

Inilah penangan rasionalisasi harga minyak masak. Ingatkan dekat Aeon Big Alamanda je takde, rupanya tempat lain pun sama.

Tapi Abe We memang tak guna lah minyak masak peket ni. Kalau duduk bujang dulu memang pakai. Sebab kalau duduk bujang kita main belasah je beli. Yang penting murah. Hahaha...

Tapi sekarang ni Abe We guna minyak masak Naturel dan juga minyak masak jagung. 

Tapi di sebabkan Abe We ni kurang masa nak masak goreng-goreng dekat rumah, kadang-kadang 1 botol tu berbulan nak habis. hihihi.....

Lepas ni entah apa pula cerita lawak akan keluar dekat TV.....

Tunggu je lah...
 


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

1 comments:

avatar

Pas ni kait buah kelapa..sapatkan santan then masak jadikan minyak..leh jimat kot...hehehhe

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.