Koleksi Gambar Supermoon 2016

Koleksi Gambar Supermoon 2016

Kebanyakan negara tidak rasai supermoon


Ada sesiapa yang dapat ambil gambar supermoon malam tadi?

Rasanya ramai di antara kita yang agak frust juga kan? Tapi apa boleh buat. Kebanyakan langit di Malaysia di litupi awan malam tadi.

Sebenarnya bukan Malaysia sahaja, tetapi kebanyakan negara lain pun sama.

Tapi ada juga kawasan di Malaysia yang dapat lihat supermoon ni. Kalau tak percaya, tengok gambar di bawah ni sampai habis.

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon 2016

Supermoon di Malaysia


Sementara itu di Malaysia....

Supermoon 2016




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


8 comments

avatar
Balas
avatar

Yang dapat lihat tu...rezeki...alhamdulillah..

Balas
avatar

adoii , tergelak jap tengok supermoon kat Malaysia ;)

Balas
avatar

yang suoermoon malaysia paling hebat. rare dari negara lain.

Balas
avatar
Balas
avatar

hahahahaha di Malaysia punya is the best one!

Balas
avatar

Dah kenapaaaa yang dekat Malaysia tu. Haha

Balas
avatar

wow nice meet uuuu supermoon

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.