Haramjadah tu makanan sebenarnya

Haramjadah tu makanan sebenarnya

Haramjadah makanan masyarakat Chetti Melaka


Haramjadah betul!!!
Biasa kan kita dengar orang cakap macam tu?

Tapi sebenarnya ia adalah nama makanan. Tak tahu pula Abe We. Ketinggalan betul lah. Adoiii...

Malu rasanya. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

Kosmo Online pun pernah keluar artikel pasal makanan ni Lauk 'haram jadah' menu istimewa

haram jadah





SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


4 comments

avatar

Eh ehh. Macam dah tak ada nama lain. Hahaha!

Balas
avatar

Lazimnya bila sebut saja haramjadah ia membawa maksud yang tidak baik dan tidak sopan untuk di sebut..PC pun baru tahu ni..

Balas
avatar

hahahaha adoiii letak elok2 sikit. nama makanan kot

Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
theathra.blogspot.my

Balas
avatar
Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.