">

Butang Special Characters terbaru di Blogger

/
3 Comments
Pelbagai special characters terbaru di blog anda

Ada sesiapa perasan tak? Blogger dah pun update special characters di blog kita semua. Macam-macam ada sekarang ni. Dari emoji ke pelbagai jenis tulisan.

Bagi sesiapa yang tak perasan, boleh perhatikan dan klik di gambar emoji tengah senyum simpul di sebelah gambar kita nak upload video tu. Klik je tanpa rasa segan silu.


Bila kita dah klik, ada opsyen kita boleh pilih. Antaranya macam dalam gambar di bawah ini.


Bila kita klik emoji, maka akan keluarlah gambar-gambar seperti di bawah ini. Suka tak?

Antara hasil dari kita klik emoji di atas.

Ni gambar dengan font bersaiz normal
👀 👱

Ini pula bersaiz Large
👻

Dan ini bersaiz Largest
💣

Boleh ke emoji ini bertukar warna?


Abe We telah membuat ujikaji makmal dengan memilih warna bagi beberapa emoji dengan bersaiz Largest

👴
😎
🎃

Ok. Semua emoji boleh bertukar warna.

Semoga kita semakin selalu update blog ye. 😄



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

3 comments:

  1. ha. baru perasan tadi. terperanjat jugak nampak icon tu. hehehehe.

    http://www.ceritaejoy.com/

    ReplyDelete
  2. baca entry ini ,,cepat2 cek baru perasan hiii.. kemain dah seronok nak update blog :D

    ReplyDelete
  3. Phewwwwwww update lagi. ahhaha

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu.
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete