Butang Special Characters terbaru di Blogger

Butang Special Characters terbaru di Blogger

Pelbagai special characters terbaru di blog anda

Ada sesiapa perasan tak? Blogger dah pun update special characters di blog kita semua. Macam-macam ada sekarang ni. Dari emoji ke pelbagai jenis tulisan.

Bagi sesiapa yang tak perasan, boleh perhatikan dan klik di gambar emoji tengah senyum simpul di sebelah gambar kita nak upload video tu. Klik je tanpa rasa segan silu.


Bila kita dah klik, ada opsyen kita boleh pilih. Antaranya macam dalam gambar di bawah ini.


Bila kita klik emoji, maka akan keluarlah gambar-gambar seperti di bawah ini. Suka tak?

Antara hasil dari kita klik emoji di atas.

Ni gambar dengan font bersaiz normal
πŸ‘€ πŸ‘±

Ini pula bersaiz Large
πŸ‘»

Dan ini bersaiz Largest
πŸ’£

Boleh ke emoji ini bertukar warna?


Abe We telah membuat ujikaji makmal dengan memilih warna bagi beberapa emoji dengan bersaiz Largest

πŸ‘΄
😎
πŸŽƒ

Ok. Semua emoji boleh bertukar warna.

Semoga kita semakin selalu update blog ye. πŸ˜„



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


3 comments

avatar

ha. baru perasan tadi. terperanjat jugak nampak icon tu. hehehehe.

http://www.ceritaejoy.com/

Balas
avatar

baca entry ini ,,cepat2 cek baru perasan hiii.. kemain dah seronok nak update blog :D

Balas
avatar

Phewwwwwww update lagi. ahhaha

Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu.
theathra.blogspot.my

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.