Boboiboy Galaxy - Boboiboy sudah akil baligh

Boboiboy Galaxy - Boboiboy sudah akil baligh

Boboiboy Galaxy mula di tayang pada 25 November 2016

Ni semua gara-gara pengaruh Danish la ni. Dah Abe We pun terjebak sama.


Dalam diam rupanya Boboiboy akan mulakan pengembaraan baru iaitu Boboiboy Galaxy. Yang lagi menarik, Boboiboy dan rakan-rakan sudah dewasa!

Tiada lagi muka cute boboiboy masa kanak-kanak. Kalau dulu Boboiboy mungkin berada di sekolah rendah, kali ni agaknya dah masuk sekolah menengah kot. Dah lain sikit mukanya.

Kuasanya pun dah bertambah sejajar dengan kuasa yang mereka peroleh dalam movie mereka yang terbaru.

Kiranya, watak kali ni dah di upgrade selepas movie terbaru mereka.



p/s: dah tua pun layan kartun lagi....hihihi



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


5 comments

avatar

Menarik ni..hihi..boboiboy dah..nak tgok juga upin ipin remaja..hihi..

Balas
avatar

adoi, boboiboy akil baligh ye? tersedak duk baca tadi. CN memang peminat setia boboiboy ni, kurang comel bila dorang dah dewasa, tapi masih kelakar. CN suka lagu tema dari Bunkface, mmg catchy

Balas
avatar

cepatnya boboiboy membesar .. rasanya baru je tok abah silap peluk boboiboy turun keretaapi .. hahahahha

Balas
avatar
Balas
avatar

Dia ubah rupa luaran je. Supaya sesuai dengan market antarabangsa. Hari tu ada baca dalam fb Nizam razak

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.