Boboiboy Galaxy - Boboiboy sudah akil baligh





Boboiboy Galaxy mula di tayang pada 25 November 2016

Ni semua gara-gara pengaruh Danish la ni. Dah Abe We pun terjebak sama.


Dalam diam rupanya Boboiboy akan mulakan pengembaraan baru iaitu Boboiboy Galaxy. Yang lagi menarik, Boboiboy dan rakan-rakan sudah dewasa!

Tiada lagi muka cute boboiboy masa kanak-kanak. Kalau dulu Boboiboy mungkin berada di sekolah rendah, kali ni agaknya dah masuk sekolah menengah kot. Dah lain sikit mukanya.

Kuasanya pun dah bertambah sejajar dengan kuasa yang mereka peroleh dalam movie mereka yang terbaru.

Kiranya, watak kali ni dah di upgrade selepas movie terbaru mereka.



p/s: dah tua pun layan kartun lagi....hihihi



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
17 November 2016 at 17:36 delete

Menarik ni..hihi..boboiboy dah..nak tgok juga upin ipin remaja..hihi..

Reply
avatar
17 November 2016 at 20:28 delete

adoi, boboiboy akil baligh ye? tersedak duk baca tadi. CN memang peminat setia boboiboy ni, kurang comel bila dorang dah dewasa, tapi masih kelakar. CN suka lagu tema dari Bunkface, mmg catchy

Reply
avatar
Kim Chaa
AUTHOR
17 November 2016 at 22:34 delete

cepatnya boboiboy membesar .. rasanya baru je tok abah silap peluk boboiboy turun keretaapi .. hahahahha

Reply
avatar
Mazni Azmi
AUTHOR
20 November 2016 at 16:18 delete

Dia ubah rupa luaran je. Supaya sesuai dengan market antarabangsa. Hari tu ada baca dalam fb Nizam razak

Reply
avatar