Boboiboy Galaxy - Boboiboy sudah akil baligh

/
5 Comments

Boboiboy Galaxy mula di tayang pada 25 November 2016

Ni semua gara-gara pengaruh Danish la ni. Dah Abe We pun terjebak sama.


Dalam diam rupanya Boboiboy akan mulakan pengembaraan baru iaitu Boboiboy Galaxy. Yang lagi menarik, Boboiboy dan rakan-rakan sudah dewasa!

Tiada lagi muka cute boboiboy masa kanak-kanak. Kalau dulu Boboiboy mungkin berada di sekolah rendah, kali ni agaknya dah masuk sekolah menengah kot. Dah lain sikit mukanya.

Kuasanya pun dah bertambah sejajar dengan kuasa yang mereka peroleh dalam movie mereka yang terbaru.

Kiranya, watak kali ni dah di upgrade selepas movie terbaru mereka.



p/s: dah tua pun layan kartun lagi....hihihi



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra




You may also like

5 comments:

  1. Menarik ni..hihi..boboiboy dah..nak tgok juga upin ipin remaja..hihi..

    ReplyDelete
  2. adoi, boboiboy akil baligh ye? tersedak duk baca tadi. CN memang peminat setia boboiboy ni, kurang comel bila dorang dah dewasa, tapi masih kelakar. CN suka lagu tema dari Bunkface, mmg catchy

    ReplyDelete
  3. cepatnya boboiboy membesar .. rasanya baru je tok abah silap peluk boboiboy turun keretaapi .. hahahahha

    ReplyDelete
  4. Dia ubah rupa luaran je. Supaya sesuai dengan market antarabangsa. Hari tu ada baca dalam fb Nizam razak

    ReplyDelete