Petua hilangkan pedih ulu hati





Soda Bikarbonat bantu hilangkan pedih ulu hati


Selamat pagi semua pembaca yang di kasihi.

Pagi ni, Abe We nak bagi tips yang amat mudah bila terkena pedih ulu hati. Cara yang mudah, simple lagi mimple.


Petua hilangkan pedih ulu hati

Sebenarnya Abe We ternonton youtube berkaitan soda bikarbonat ni. Selain buat masakan dan cuci sinki, soda bikarbonat juga boleh membantu menghilangkan rasa pedih ulu hati.

Abe We dah cuba. Dan 95% berjaya hilang.

Cara minum soda bikarbonat

Cara minum soda bikarbonat ni senang je. Ambil satu (1) sudu teh soda bikarbonat dan campurkan ke dalam satu (1) gelas air. Tak kisah air sejuk atau panas. Dua-dua air ni pun boleh.

Lepas dah masukkan soda bikarbonat tu dalam gelas yang berisi air, godak sampai hilang campuran soda bikarbonat tu. Dalam 5 saat dah hilang dah.

Lepas tu minum. Rasa dia masin-masin sikit dan bergas.

Lepas dah minum anda akan mula sendawa dan mungkin berlaku sedikit pengeluran gas di bahagian punggung anda.

Di sebabkan soda bikarbonat ni bergas, memang perut kita akan mengeluarkan segala gas yang ada dan perut pun mulai rasa lega.

Cubalah........


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
17 October 2016 at 13:26 delete

uiii..serius ke ni? macam takut je nak buat. hahaha

http://www.ceritaejoy.com/

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
17 October 2016 at 13:40 delete

macam eno. mula-mula mmg macam seram. tp dah cuba ok je. ce letak lemon skit. lg umppphhh

Reply
avatar
17 October 2016 at 13:43 delete

tak pernah minum eno. hahahaha. tak tahu rasa macam mana.

Reply
avatar
18 October 2016 at 08:58 delete

Terima kasih, Maklumat yg sangat bermanfaat

Regards
Budy | Travelling Addict
www.travellingaddict.com

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
29 October 2016 at 23:13 delete

Pernah cuba juga sebelum ni

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.