">

Tips buang angin dalam badan

/
3 Comments

Resipi susu halia untuk buang angin dalam badan


Malam tadi Abe We ada upload gambar di IG dan juga FB.



Gambar Abe We tengah masak sesuatu. Abe We bagi lah can untuk rakan-rakan meneka.


Tengoklah tekaan sahabat di fb. Paling tak tahan sekali, brew pomade. 😂

Pagi ni Abe We sekali lagi masak 'sesuatu yang sama'.


Ni dia....

Sebenarnya Abe We ada terbaca share dari Siakap Keli.


Tips nak buang angin dalam badan. Kebetulan pula badan Abe We sakit-sakit ni sebab makan macam-macam jumaat lepas. Bila da makan macam-macam, perut pun jadi angin. Mana taknya, makan laksa, bubur kacang, lemang..... Semua jenis-jenis berangin je....

So, malam tadi Abe We try la buat resipi ni. Susu dan 1 inci halia di reneh di atas api yang sederhana.

Keputusannya......

Tak de pape yang hebat pun berlaku dalam perut Abe We............ Macam tak jadi pulak

Da pagi ni Abe We up sikit ke 2 inci halia. Ada la perubahan sikit. Rasa nak membuang je la. Ada la sikit perubahan nak compare dari malam tadi.

Tapi, takut pula terlepas angin dalam ofis ni. Takut drop my water face depan gadis-gadis dekat ofis ni. Hihiiii.....




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

3 comments: