Servis terbaik dari guitarcollection.com.my

Servis terbaik dari guitarcollection.com.my

Beli tali gitar - order petang ni, esok pagi sampai


Ya, antara hobi Abe We jaman muda remaja ialah bermain gitar. Walaupun tak tera mana main, tapi boleh lah mengalunkan sebiji dua lagu.

Dan bila dah ada gitar, penjagaan talinya juga haruslah di jaga dengan rapi. Bila putus talinya, harus di ganti baru. Bak kata pepatah "patah tumbuh, hilang berganti". Pergkhhhh...bermadah helah pulak malam ni.

Ok lah. Di sebabkan gitar Abe We ni putus talinya, Abe We pun pergilah ke website http://www.guitarcollection.com.my/.

guitarcollection.com.my


Ini merupakan kali ke-2 Abe We beli tali gitar di website ni. Mula-mula dulu Abe We beli tali gitar elektrik jenama GHS.

GHS

Abe We pun baru je try tali gitar GHS ni sebab banyak tengok ia jadi pilihan rockstar. Kalau dulu Abe We pakai jenama Ernie Ball super slinky.

Ernie Ball super slinky
Tapi di sebabkan cepat karat, Abe We tukar kepada GHS.

Tapi kali ni, Abe We beli tali gitar akustik. So nak pakai jenama Martin & Co. sebab ada diskaun di http://www.guitarcollection.com.my/.

Martin & Co

Haaaa...tengoklah. Baru RM16.10. Murah tu...Tapi minimum kena beli 2 item. Campur postage RM5. Still murah lagi.

Tapi yang paling best lagi. Abe We beli hari isnin petang. Dalam pukul 3 lebih gitu. Lepas tu dapat Whatsapp dari seseorang. Rupanya dari staff guitar collection ni. Dia bagi gambar tracking no GDEX. Masa tu da pukul 4 petang. So, Abe We target paling cepat pun barang sampai hari rabu.

guitarcollection.com.my

Tapi terkejut juga Abe We, hari selasa pagi dah sampai!!! Memang terbaik servis dari http://www.guitarcollection.com.my/ ni. Abe We memang rekemen sangat!!

guitarcollection.com.my



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments