Lazada RHB Diskaun setiap hari Khamis





Diskaun RHB Bank di Lazada setiap hari Khamis


Ceritanya semalam, sedang syok membelek Lazada, ada lah beberapa item Abe We nak beli. Lepas dah pilih-pilih, ternampak la ada Maybank diskaun. Ok lah. Dapat lagi potongan harga. Murah lagi. Syok betul. Tapi, rasa macam tak nak proceed untuk payment dulu. Kot hari ni nak tambah lagi order.

Tapi pagi ni, bila buka list yang nak beli tu, bila nak proceed untuk buat bayaran, tengok-tengok tak dapat harga semalam.

Pelik gak. Apa yang terjadi sebenarnya?

Bila Abe We buka laman utama Lazada, rupanya setiap hari Khamis ada diskaun kepada pemegang kad RHB.

So, esok je lah sambung shopping  kat Lazada.

Lazada diskaun



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
aRz MoHa
AUTHOR
21 July 2016 at 09:52 delete

lanjer la kita wayne....satu barang jer hahaha

Reply
avatar