Petua hilangkan sakit belakang semasa mengandung





Biobax Cool  Therapy bantu ibu mengandung hilangkan sakit pinggang.


Sayang...sakit lah pinggang i ni. Tolong minta urut sikit boleh tak? Baby dah berat agaknya.
Pernah tak para suami sekalian dapat isyarat ni dari isteri masing-masing?

Kasihankan kalau tengok wife wife mengandung. Bawa baby berali. Pinggang sakit. Tapi still kuat lagi. 


Sebenarnya, Biobax ni memang sesuai di gunakan oleh semua orang. Tak kira ibu mengandung atau pun bapa yang tak mengandung. 

Pendek kata, semua peringkat usia memang boleh guna. 

Selain sakit pinggang, Biobax sesuai di gunakan apabila:-

  1. Lenguh kaki/badan/tangan
  2. Sakit sendi
  3. Selsema
  4. Pening kepala
  5. Sakit leher
  6. Sakit belakang  
Yang paling Abe We suka pakai masa selsema. Caranya senang je. Spray sikit di tapak tangan, kemudian hidu. Paling best hidu sebelum tidur. Nyaman je rasanya. Bau dia pun best.

Kalau pergi mana-mana, pasti Abe We bawa.




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
28 June 2016 at 16:23 delete

terbaik biobax...kene beli banyak2 utk wife wife abe we yg mengandung

Reply
avatar
26 July 2016 at 14:46 delete

Video yang menarik. Terima kasih untuk maklumat. Kami dari wong medical centre menggunakan lima kaedah untuk masalah sakit belakang yang merupakan gabungan ubat herba, akupunktur, infrared (cahaya panas ), Urut (neuroflectic), MRT dan Orthorectic. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di +60124520077 .

Reply
avatar