Petua hilangkan sakit belakang semasa mengandung





Biobax Cool  Therapy bantu ibu mengandung hilangkan sakit pinggang.


Sayang...sakit lah pinggang i ni. Tolong minta urut sikit boleh tak? Baby dah berat agaknya.
Pernah tak para suami sekalian dapat isyarat ni dari isteri masing-masing?

Kasihankan kalau tengok wife wife mengandung. Bawa baby berali. Pinggang sakit. Tapi still kuat lagi. 


Sebenarnya, Biobax ni memang sesuai di gunakan oleh semua orang. Tak kira ibu mengandung atau pun bapa yang tak mengandung. 

Pendek kata, semua peringkat usia memang boleh guna. 

Selain sakit pinggang, Biobax sesuai di gunakan apabila:-

  1. Lenguh kaki/badan/tangan
  2. Sakit sendi
  3. Selsema
  4. Pening kepala
  5. Sakit leher
  6. Sakit belakang  
Yang paling Abe We suka pakai masa selsema. Caranya senang je. Spray sikit di tapak tangan, kemudian hidu. Paling best hidu sebelum tidur. Nyaman je rasanya. Bau dia pun best.

Kalau pergi mana-mana, pasti Abe We bawa.




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
28 June 2016 at 16:23 delete

terbaik biobax...kene beli banyak2 utk wife wife abe we yg mengandung

Reply
avatar
26 July 2016 at 14:46 delete

Video yang menarik. Terima kasih untuk maklumat. Kami dari wong medical centre menggunakan lima kaedah untuk masalah sakit belakang yang merupakan gabungan ubat herba, akupunktur, infrared (cahaya panas ), Urut (neuroflectic), MRT dan Orthorectic. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di +60124520077 .

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.