Jom Main EURO 2016 Fantasy Football





EURO 2016 Fantasy Football


Yayyy...Bahang Euro 2016 dah mula di rasai. Memang syok la tengok bola hari-hari. Tapi, time bulan ramadhan pula. Sempat lah tengok beberapa game kan?


Kalau nak tengok pun rasanya tengok yang pukul 12 malam je. Tu pun tak tahu la berapa minit tengoknya. Confirm-confirm tv yang tengok kita lepas tu.

Bagi Abe We, dapat tengok highlight pun jadi lah. Cukup lah tu.

Bagi sesiapa yang nak main Euro 2016 Fantasy Football boleh klik link di bawah ni:-


Lepas dah create team dan register jangan lupa masukkan kod liga ni:-

97042LZ8

Jom sama kita meriahkan!!!!



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.