">

Jom Main EURO 2016 Fantasy Football

/
0 Comments

EURO 2016 Fantasy Football


Yayyy...Bahang Euro 2016 dah mula di rasai. Memang syok la tengok bola hari-hari. Tapi, time bulan ramadhan pula. Sempat lah tengok beberapa game kan?


Kalau nak tengok pun rasanya tengok yang pukul 12 malam je. Tu pun tak tahu la berapa minit tengoknya. Confirm-confirm tv yang tengok kita lepas tu.

Bagi Abe We, dapat tengok highlight pun jadi lah. Cukup lah tu.

Bagi sesiapa yang nak main Euro 2016 Fantasy Football boleh klik link di bawah ni:-


Lepas dah create team dan register jangan lupa masukkan kod liga ni:-

97042LZ8

Jom sama kita meriahkan!!!!



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

No comments: