Buffet 400 Menu Buat Korang Menyesal Kalau Tak Cuba





Buffet 400 menu memang mencabar nafsu kita


Orang cakap, jangan sebut bab makan masa puasa ni. Memang nafsu lain macam kan? Lagi-lagi kalau pergi bazar. Rasa macam nak beli semua je.


Tapi kalau kita pergi berbuka puasa dekat hotel, lagi lain macam nafsu dia. Sini rasa sikit, sana rasa sikit. 

Biasanya hotel tak la sediakan menu yang banyak kan? Tak pernah lagi dengar sampai 400 menu. Tapi dekat mana pula hotel yang sediakan 400 menu ni?

Kalau nak tahu hotel yang sediakan 400 menu ni, jom klik buffet 400 menu. Jangan terkejut kalau tengok harga yang di tawarkan. Memang berbaloi dengan jumlah menu yang ada.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Anizz Annisa
AUTHOR
8 June 2016 at 17:17 delete

3 jenis menu pun dah rambang mata mana satu nak makan dulu, ni kan pulak 400.. pengsannnnn

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
8 June 2016 at 17:40 delete

50 menu pun Sempat amik gambar je. Rasa 2- 3lauk dh kenyang...acaner

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
8 June 2016 at 17:40 delete

50 menu pun Sempat amik gambar je. Rasa 2- 3lauk dh kenyang...acaner

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
8 June 2016 at 23:07 delete

40 menu pun dah dikira banyak..ni 400..amboi..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.