Bergaya di hari raya dengan Walter Pomade





Walter Pomade - Pomade Murah

Tampil bergaya dengan Walter Pomade


Zaman sekarang ni, kalau sebut pomade je, rata-rata ramai lelaki dah mulai kenal pomade. Kalau dulu kita biasa pakai minyak rambut je, namun zaman sekarang tanpa pomade rasa macam kurang je penampilan kita.

pomade murah

Bagi mereka yang mencari pomade murah, Abe We perkenalkan Walter Pomade. Walter Pomade ni memang sangat murah berbeza dengan jenama pomade yang ada sekarang ni. Nak jumpa yang jual 100gm = RM35 memang susah.

Selain tu, Walter Pomade ni berasaskan air ataupun Water Based Wax. So, bila basuh memang senang hilang. Tak seperti oil based. Lebih ramai lelaki di luar sana lebih memilih water based berbanding oil based. Walter pomade ni juga berbau anggur. Memang sedap baunya.

pomade murah

Kelebihan Walter Pomade

  • Hold & shine all day long
  • Net weight: 100g
  • Contain no animal fat
  • Grape scent
  • How to use: Rub Walter Pomade between palms, work it thoroughly into hair, then style with comb. For a stronger hold, dry your hair completely.

Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan Walter Pomade ni boleh Whatsapp Abe We di 017-8125655.

Abe We buka order secara pre-order dahulu bermula minggu ini. Raya dah nak dekat ni, jom kita bergaya dengan Walter Pomade.

Harga


HARGA???
Sangat2 murah berbanding pomade lain

hanya RM 35 (COD) 
PUTRAJAYA (Presint 9), KAJANG (Saujana Impian), DENGKIL, BUKIT CHANGGANG

RM 41 (POSTAGE KE KAWASAN LUAR)



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
8 June 2016 at 16:17 delete

wah! hebat! dah jadi businessman! hehehe..nanti nak cuba 1 lah..hehehe

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.