Tiket Final Piala FA 2016 - JDT vs PKNS





Tiket Final Piala FA 2016 - JDT vs PKNS
Tiket online sudah boleh di beli

Yiiihaaaaa.......

Tak sabar nak tunggu 14/5/2016 ni!! Dah lama Abe We tak pergi stadium. Gigil beb...........

Tiket Final Piala FA 2016 - JDT vs PKNS

Walaupun duduk di bumi The Red Giants, tetapi demi JDT Abe We musti turun. Nak buat macam mana kan. Dah namanya Bangsa 01. Hihihih..........

Ade sapa-sapa pergi tak? Boleh la kita roger-roger. Boleh selpi sama nanti. :)

Ehhh...macam tak cerita pulak pasal tiket Final Piala FA 2016 ni.

Semalamlah, ofismate Abe We dengan pantas roger Abe We. Dari minggu lepas lagi dia cakap

Kalau nak beli tiket, roger beb. Tiket start jual pukul 11 pagi

Abe We pun ok je lah. Lepas tu pagi semalam dia pun ingatkan lagi.

Tengah Abe We bertungkus lumus siap kan paper BOD, pukul 10.50 pagi dia cepat-cepat panggil Abe We.

Beb.....dah boleh beli tiket la. Cepat...Cepat......
Tanpa membuang masa dan saat, lantas dengan pantasnya Abe We terus beli tiket online. Memang untung siapa beli cepat. Laju je transaction dia. Hihihi......

So, jumpa sabtu ni ye.



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
10 May 2016 at 09:56 delete

Wahhh! Smgt kesukanan tggi nih ! He he. Sedih Perak takg final :') good luck both team !

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
10 May 2016 at 11:42 delete

boleh beli online ye??habis yang berbaris dari malam sampai ke pagi tu nak buat apa..kan??hahah

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
10 May 2016 at 17:13 delete

Ayuh Bangsa PKNS, kitalah Juara.

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
12 May 2016 at 22:53 delete

Wuuu tengok bola Sabtu ni !

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.