Logo baru Instagram hodoh





Logo baru Instagram
Pelik, tak cantik

Jadi, inilah dia logo baru instagram? Hmmmm...

Buruk beb....Korang rasa?


Abe We hari-hari buka instagram. Dan hari-hari instagram selalu notify Abe We untuk update IG terbaru.

Maaf ler IG, teman punye handphone udah penuh internal memory nye. Udah tidak mampu nak update bagai. Teman punya handphone zaman lama punye. Ni teman tengah tunggu sape-sape nak sponsor teman. Huhuuuu

Rindu betul dengan logo IG lama. Lagi cun kot........




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
13 May 2016 at 09:50 delete

PC tak ada ig..tapi suka juga tengok logo bagu ig ni..hehe.

Reply
avatar
jambu batu
AUTHOR
13 May 2016 at 11:38 delete

simple sangat kot logo nya... :-)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
13 May 2016 at 11:54 delete

Nani punya auto update T_T

Reply
avatar