Logo baru Instagram hodoh





Logo baru Instagram
Pelik, tak cantik

Jadi, inilah dia logo baru instagram? Hmmmm...

Buruk beb....Korang rasa?


Abe We hari-hari buka instagram. Dan hari-hari instagram selalu notify Abe We untuk update IG terbaru.

Maaf ler IG, teman punye handphone udah penuh internal memory nye. Udah tidak mampu nak update bagai. Teman punya handphone zaman lama punye. Ni teman tengah tunggu sape-sape nak sponsor teman. Huhuuuu

Rindu betul dengan logo IG lama. Lagi cun kot........




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
13 May 2016 at 09:50 delete

PC tak ada ig..tapi suka juga tengok logo bagu ig ni..hehe.

Reply
avatar
jambu batu
AUTHOR
13 May 2016 at 11:38 delete

simple sangat kot logo nya... :-)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
13 May 2016 at 11:54 delete

Nani punya auto update T_T

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.