Logo baru Instagram hodoh

Logo baru Instagram
Pelik, tak cantik

Jadi, inilah dia logo baru instagram? Hmmmm...

Buruk beb....Korang rasa?


Abe We hari-hari buka instagram. Dan hari-hari instagram selalu notify Abe We untuk update IG terbaru.

Maaf ler IG, teman punye handphone udah penuh internal memory nye. Udah tidak mampu nak update bagai. Teman punya handphone zaman lama punye. Ni teman tengah tunggu sape-sape nak sponsor teman. Huhuuuu

Rindu betul dengan logo IG lama. Lagi cun kot........




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Logo baru Instagram hodoh"

PC tak ada ig..tapi suka juga tengok logo bagu ig ni..hehe.

simple sangat kot logo nya... :-)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF