Johor Mega Sales di JPO





Jualan Mega di JPO dari 10 pagi hingga 2 pagi


Wahh...kebetulan minggu depan nak balik Johor!!!

Kompem mama Harraz orang yang paling gembira kalau tau ni. Hihihiii

Johor Mega Sales di JPO

Perkara ini telah pun di sebarkan melalui applikasi Whatsapp. Kalau ikut dalam surat ni di buka seawal 10.00 pagi sehingga 3.00 pagi. Tapi kalau tengok poster yang di dalam FB JPO, diorang tulis sehingga 2.00 pagi.

Johor Mega Sales di JPO

Tapi, kalau Johor Mega Sales ni di adakan sehingga bulan syawal, memang ramai orang datang walaupun sehingga 2.00 pagi. 

Kalau malam puasa tu, lepas tarawih, kompem orang start serbu. Tutup 2.00 pagi, balik rumah, sahur, lepas tu solat subuh, siangnya tidur. Hihihi.....

Bagi yang berkelapangan dan bagi yang duit tu tak tahu nak buat apa, jom kita shopping di JPO. Macam-macam ada.......


Johor Mega Sales di JPO


Johor Mega Sales di JPO





SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »