Jersi Manchester United 2016/17





Jersi Manchester United 2016/17


Wahhh....Jersi Manchester United 2016/17 dah pun leaked!!

Cantik ke? Ce kita nengok sikit.

Jersi Manchester United 2016/17

Mak aihhhh......

Buruk betul!!!!

Kompem ni made in china. Kalau benar ni jersi Manchester United 2016/17, seriously buruk!

Dah la line adidas dekat sisi. Saje diorang ni.


SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
13 May 2016 at 18:32 delete

hahaha..sabar ..season x abes lg ni..pasni adidas dah x sponsor chelsea..hehehe..x zabar maybe nike kot

Reply
avatar
Azhan
AUTHOR
22 July 2016 at 09:09 delete

a'aah.. lagi cantik jersey nike. adidas mcm tak berapa ngam design dia.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.