Hang Pi Mana - Lagu rock slang Utagha

Hang Pi Mana - Lagu rock slang Utagha

Lirik Hang Pi Mana

Lagu slang utara tambat jiwa peminat


First time dengar kawan Abe We nyanyi lagu Hang Pi Mana ni dekat ofis. Pedia hang nyanyi ni. Pelik je lagu. Hang pi mana, hang pi mana dari tadi.


Sangkaan Abe We tentang lagu ni ternyata meleset!!

Abe We ingatkan lagu ni lagu ntahapaapantah. Sekali dengar...BEST PULAK!!!!



Biasanya, bila lagu utara je mesti teringat boria. Tapi lagu dari Khalifah ni ternyata lain.

La ni, Abe We pulak yang Hang Pi Mana!! Siap karoke dekat Smule!!! Hahahaha.......



SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

5 comments

avatar

Hehehe...macam tanya orang hang pi mana...walhal tengah nyanyi..

Balas
avatar

tak pi mana tak pi mana tak pi mana punnnnnn

Balas
avatar

Tak tahu kenapa Nani tak berapa suka lagu ni.

Balas
avatar

tak pi mana ....dok pi balik keja ja...hehe

Balas
avatar

hahahha..saya siap download masuk comp pejabat..bos takda..pasang earphone..karaoke la..hahaha

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.