Tolong jangan tak baca blog Izatie Suhaide





Jom kenali izatie91.blogspot.com

Cek Mek dari Red Land


Siapa pula gadis ni kan? Senyum simpul je gambar dia ni. Inilah dia pemilik blog http://izatie91.blogspot.com/.

Nak di bandingkan dengan blog Abe We ni, jauh panggang dari api dengan blog izatie ni. Sejak 2010 dia start menulis. 4 tahun beza usia dengan blog Abe We yang tak seberapa ni. Dan dia rajin menulis. Bagus-bagus. Contoh yang baik.


Halamak, terflash back tuan punya gambar pulak. Sorry lah zati, Abe We dah tersekodeng pulak gambar zati. Muahahahaha......

Izatie, Napisah dan Wasap


Izatie, +Sayidah Napisah   dan wasap memang tak boleh di pisah kan. Diorang ni memang mengungguli carta komunikasi dalam grup wasap EFG. 

Memang friendly zati ni. Sampai malam pun rancak berbual.

Kalau ada si napisah tu, memang tak henti la bunyi wasap. Dah silent handphone pun boleh bergerak secara mistik handphone tu.

Kalau tengok dalam wasap tu bila zati taip je lepas tu napisah, napisah, napisah. Zati, zati, napisah, napisah,napisah. 

Entri pilihan Abe We

Antara entri pilihan Abe We ialah:-


 Adudududu....... Kita ni dah la suka gak makan pungkoq ayam. Memang dah tau banyak kolestrol. Tapi dulu dengar je la. Chef Wan cakap dalam tv pun kita dengar je. Tapi bila baca entri zati, semacam meresap ke dalam hati, minda dan jiwa.

Meresap bebbb.......

Kenali Izatie lebih dekat

Berasal dari Tanah Merah Kelantan dan berumur 25 tahun. Seorang yang cintakan kucing dan gemarkan warna pink.


Nampak tak keypoint dekat atas ni. Zati suka warna pink dan tak hairanlah bila kita pergi ke blognya, warna tema yang di gunakan adalah warna pink. Soft pink.

Abe We suka dengan warna soft ni. Sedap mata memandang. Macam tuan dia gak.

Susun atur blog dan bahasa yang di gunakan pun baik. Penulisan pun bagus. Sungguh molek kalau kita membacanya.

Iz Hijabist


Selain mempunyai blog, zati juga terbabit dalam bisnes pakaian muslimah. Memandangkan raya pun nak dekat dah, apa kata kita jengah page Iz Hijabist ni.



Jom kita kenali dan follow blog, fb dan ig Izatie Suhaide:-

 : http://izatie91.blogspot.com/
 : https://www.facebook.com/Coretan-Izzati-Suhaide-132730693509444/
 : http://instagram.com/zatiesuhaide

Dan juga Iz Hijabist

 : https://www.facebook.com/iz.hijabist/
 : https://www.instagram.com/iz_hijabist/


Dia ni single lagi tau.......... :)


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
14 April 2016 at 18:33 delete

Hahaha...nasib baik gambar cun...hihi..tenkiuu abe we..

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
14 April 2016 at 19:20 delete

meresap tu penting..!! meresap..!!
dah macam review serum muka pula kan.. mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit.. ehhh.. ehhh... hahahahahaa..

memang sesuai Zatie dgn warna soft pink.. kecuali bila zatie buat icon mata pandang atas tu.. yg tu je 'lari' skit ke'soft'an tu.. hikksssss..

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
15 April 2016 at 08:50 delete

ini entri apa ek? hehehe baiklah nanti terjah bblog mereka :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.