Pakej percutian 2016 bersama Xcell Travel & Tours





Pakej percutian 2016 bersama Xcell Travel & Tours

Xcell Travel & Tours menyediakan khidmat percutian menarik

Pakej percutian 2016 - Siapa di sini suka pergi bercuti? Confirm lah semua suka pergi bercuti kan? Tapi kadang-kadang kekangan masa membuatkan kita tak dapat pergi bercuti. 
pakej mencandat sotong 2016

Mama Harraz memang suka benor kalau ngajak pergi bercuti. Tapi kekangan masa membuatkan percutian ini tertangguh.

Bagi yang gemarkan percutian tetapi tidak tahu mana nak cari ejen pelancongan, anda semua jangan risau. Xcell Travel & Tours menyediakan servis ini. Terdapat pelbagai pakej percutian 2016 bersama Xcell Travel & Tours.

Pakej percutian 2016

Antara pakej percutian 2016 yang di sediakan oleh Xcell Travel & Tours adalah:-
  1. PAKEJ PERCUTIAN 1 DAY TRIP TO LOST WORD OF TAMBUN PERAK
  2. PAKEJ PERCUTIAN 1 DAY TRIP TO LOST WORD OF TAMBUN PERAK AND CAMERON HIGHLAND
  3. PAKEJ PERCUTIAN 1 DAY TRIP TO GAMBANG
  4. PAKEJ PERCUTIAN 1 DAY TRIP TO PERHENTIAN ISLAND
pakej percutian 2016

Pakej percutian 2016 yang paling di gilai - mencandat sotong

Selain pakej percutian 2016 di atas ini, Xcell Travel & Tours juga menyediakan pakej mencandat sotong yang sememangnya di gilai ramai. Sure kaki candat sotong memang sukakan berita ini.

Pakej mencandat sotong 2016


Bagi mereka yang gemarkan aktiviti mencandat sotong, jangan ketinggalan untuk mendapatkan pakej mencandat sotong 2016 ini. Anda nak tahu apa yang ada dalam pakej ni? Jom kita tengok.

pakej mencandat sotong 2016

Pakej Candat Sotong Terengganu 2016
Harga : (tidak masuk kos sewa bilik)

Pakej 1 (bot max 8 orang) = Rm 1200
Pakej 2 (bot max 10 orang) = Rm 1350
Pakej 3 (bot max 12 orang) = Rm 1500
Pakej 4 (bot max 15 orang) = Rm 1750  (qty bot terhad)
Pakej 5 (bot max 06 orang) = Rm 800

*(tidak masuk kos sewa bilik)
Tambahan Rm120/bilik 2 katil queen..siap dgn kemudahan toilet..max biasanya 5 org 1 bilik

Tentatif mencandat :
  • Semua Peserta dikehendaki berkumpul dijeti selepas waktu asar kebiasaannya pada pukul 5 petang. 
  • Bertolak ke destinasi candat. Apabila sampai ke destinasi peserta bolehlah mula bercandat dan memancing. 
  • Kebiasaannya peserta pulang sebelum subuh tetapi terpulang kepada peserta candat. 
  • Peralatan candat TIDAK disediakan 
  • Sewa Koyan Rm10/satu tetapi perlu dikembalikan apabila selesai candat (Peserta candat digalakkan membawa peralatan candat sendiri jika ada).

Naik di jeti pelabuhan Chendering
Makan dan minum disediakan.
Jaket keselamatan disediakan
Ubat mabuk disediakan.

Pakej 2016 bermula (Bulan April - Julai)

Pengalaman Mencandat Sotong




SSPN i Plus Online, Segalanya Mudah? Klik Disini!

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
28 April 2016 at 22:00 delete

Sangat menarik ni...

Reply
avatar
29 April 2016 at 08:38 delete

boleh plan untuk honeymoon nnt

Reply
avatar
11 May 2016 at 14:58 delete

rindu kelate...!! bila nak gi lagi ni.. hehehehee.. nak cuba candat sotong pula.. :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.