First time makan Red Dates mengepit Walnut dan Kismis

Red Dates mengepit Walnut dan Kismis


First time ni Abe We makan kurma cina yang di selit di dalamnya kacang walnut dan juga kismis.


Dah le beso gamaknya saiz dia. Tak muat ni ha nak masuk sekali ngap. So kena la Abe We makan tersipu-sipu ibarat gadis yang sedang di risik bakal mertuanya.

Apa rasanya?


Rasa dia memang unik. Ada rasa beryani kambing yang di sirami kuah kari dan di selangi dengan acar buah. hehhehehe....gurau saja ye.

Rasanya tidak lah manis. Bagi yang dah biasa makan red dates, memang tahu yang kurma ni tidak semanis kurma arab sana. Memang sikit sangat manisnya. Agaknya, di sebabkan kurang manis tu, di tambah dengan kismis supaya ada rasa manis di tambah dengan kacang walnut yang berlemak.

Terbaik bak ang!!!



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "First time makan Red Dates mengepit Walnut dan Kismis"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF