Biobax Cool Theraphy bantu kurangkan sakit belakang





Cara kurangkan sakit belakang

Biobax cool theraphy atasi sakit-sakit badan


Ada sesiapa dekat sini kerap sakit-sakit badan? Atau pun sakit-sakit sendi? Abe We pun selalu gak sakit-sakit badan ni.

Dan bahagian yang memang kerap sakit semenjak dari bermain futsal tahun lepas adalah di bahagian jari telunjuk kaki kiri. Sendi jari tu memang sakit. Lagi-lagi kalau Abe We bengkokkan jari tu.

kurangkan sakit belakang

Abe We ada gak sapu minyak urut dekat bahagian sendi jari tu. Tapi masih tak dapat nak atasi sakit tu. Sakit tu pun  tak berkurangan lepas letak minyak urut.

Alhamdulillah dapat je hadiah Biobax masa 1stEFGathering, Abe We try la guna.

Kebetulan malam tu, lepas habis event 1stEFGathering, kaki Abe We lenguh sangat. So, malam tu alkisahnya, Abe We pun spray lah dekat kaki. 2 3 kali spray tak rasa apa-apa lagi perubahan.

Abe We pun spray lagi dan lagi. Tapi bila dah terlebih spray, baru Abe We perasan yang Abe We memang dah terlebih spray. Punyalah sengal masa spray tu. Main spray je. Dah kepanasan kaki Abe We.

Tapi dalam kepanasan tu, sakit kaki Abe We tu mulai reda.

Keajaiban Biobax

Malam keduanya pula, baru Abe We letak pada jari kaki Abe We yang sakit tu. Kali ni Abe We spray dengan penuh fokus. Spray 2 3 kali sahaja. Lepas spray tu dalam masa 1/2 jam, sakit tu mulai berkurangan. Esoknya pun dah kurang sakit. Kurang dalam 50% kesakitannya!!

Ajaib!!

Selalunya, nak bengkokkan jari kaki ni memang sakit. Tapi bila dah spray Biobax ni, jari tu dah mula tak sakit bila di bengkokkan.

Tak puas hati!

Esoknya, Abe We tak puas hati lagi. Betul ke Biobax ni sungguh ajaib? Lantas, Abe We spray lagi Biobax tu. 

Ajaib! Ajaib!

Memang ajaib! Biobax memang mampu mengurangkan sakit jari kaki Abe We. 

Dah alang-alang tu, Abe We pun rekemen la dekat Mama Harraz yang selalu sakit kaki.

Ma, pakailah ubat ni. Papa try memang kurang sakit jari kaki papa. Ce mama sapu kat kaki mama.
 Nak tau esoknya apa kata Mama Harraz?
Pa!!!!! Eloklah ubat ni. Sakit kaki mama hilang banyak. Malam ni nak pakai lagi lah

Sentiasa bawa Biobax ke pejabat

Nak tahu tak apa lagi keajaiban Biobax ni? Meh Abe We cite.



Selain membantu mengurangkan sakit-sakit badan kita, keajaiban Biobax terletak pada BAU dia!!!

Tak percaya?

Semenjak membantu mengurangkan sakit jari kaki Abe We, setiap hari Abe We bawa Biobax ke pejabat. Bila ternampak sesuatu yang pelik di bawa ke pejabat, mula lah kakak-kakak ofis Abe We tu mengusha apa yang di bawa oleh lelaki macho ni. Mulalah dia recce barang yang Abe We bawa tu.
Wan, ko bawa apa tu?
Kakak sebelah Abe We mula mengusha. Ingat Abe We nak berdiam diri je? Memang silap oranglah.
Ni ubat sakit-sakit badan kak. Nak try tak?
Abe We membalas ushaan kakak sebelah Abe We. Terus je tangan Abe We capai Biobax dan creettt sedikit kat tangan dia.
Akak bau la dulu.
Kakak sebelah Abe We angkat pergelangan tangan dia dan terus letakkan di hidungnya.
Bestlah Wan bau dia. Akak nak try lah sapu kat leher akak ni. Sakit leher lah semalam
Haaa.......tu baru akak sebelah Abe We. Ada gak kakak lain yang Abe We rekemen kat dia. Kakak tu kata, memang kurang sakit pakai Biobax ni. Memang rasa lega bila pakai.

Cara penggunaan Biobax Cool Theraphy


kurangkan sakit belakang

Cara penggunaan Biobax ni mudah sahaja. Semburkan pada tempat yang sakit dan jangan lebih dari 4 semburan kerana nanti terlalu panas.

Selain itu pastikan anda semburkan pada tempat yang sakit secara konsisten. Maksudnya semburkan setiap hari pada tempat yang sakit sehingga sakit itu berkurangan. Bukannya sembur hanya bila sakit.

Harga Biobax

Harga asal adalah RM85. Namun sekarang ni ada promosi dan di jual dengan harga RM80/botol.

Jika anda berminat boleh hubungi 019-9029195 bagi keterangan lebih lanjut mengenai produk ini.

https://www.instagram.com/biobax_official/
http://www.biobax.my/


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PCL
AUTHOR
6 April 2016 at 18:20 delete

Wow biobax ni berjaya memikat hati akak, jiran sebelah , saya sendiri pun.. terbaik lagi mudah guna.

Reply
avatar
14 April 2016 at 07:08 delete

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
19 April 2016 at 15:00 delete

owhh.. bunyinya creettt ye..? Biobax kak ain bunyinya sssstttt je..
hehehehehee.. :)

apapun Biobax memang teman setia.. pergi kerja mesti bawa.. balik kampung mesti bawa.. bercuti-cuti ke Kelantan pun bawa.. eheemm..!

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.