Sewa kanopi terbaik bersama Majestic Events

Majestic Events


Alhamdulillah. Selesai majlis 1stEFGathering, terasa sungguh penat dan seronok sekali. Antara yang paling best masa gethering haritu ialah khemah pink dari Majestic Events.

sewa kanopi shah alam

Tengoklah hasil seni dari Majestic Events. Memang memuaskan. Nak deal dengan diorang pun senang. Tak de masalah.

sewa kanopi shah alam

Kelengkapan dari Majestic Events


Antara barangan yang di sponsor oleh Majestic Events semasa gathering haritu ialah:-

  1. Khemah (1 unit)
  2. Meja (4 round table, 2 banquet table)
  3. Kipas (4 industrial fan)
  4. Kerusi (50 kerusi)
  5. Hiasan khemah, meja dan kerusi (scallop,sarung kerusi, riben)
sewa kanopi shah alam

Sebenarnya, Majestic Events buka setakat membekal kanopi, meja, kerusi dan kipas sahaja. Mereka membekal pelbagai lagi barangan kelengkapan perkahwinan dan majlis-majlis keramaian.

Majestic Events juga membekal peralatan seperti di bawah ini.

sewa kanopi shah alam

Selain dari majlis 1stEFGathering ni, jom kita tengok event lain yang di buat oleh Majestic Events ni.





Banyak kan kelengkapan dari Majestic Events ni?

Bagi sesiapa yang nak mendirikan masjid atau yang nak buat event lain (dinner dsb), memang sesuai sewa kelengkapan dengan Majestic Events ni.

Boleh sewa PA system lagi. Memang lengkap sangat kelengkapan Majestic Events ni.

Sebarang pertanyaan boleh layari website, fb dan ig Majestic Events seperti di bawah ini:-

:http://www.majesticevents.com.my/
: Majestic Events Sdn Bhd (facebook.com/Majestic-Events-Sdn-Bhd-1580199078921888)
: majesticevents.sdn.bhd (instagram.com/majesticevents.sdn.bhd/)

Ataupun boleh hubungi mereka seperti tertera di bawah ini:-

Tel: 03-5166 3417 / 012-2978417
Fax: 03-51673417

Atau datang terus ke alamat ini :-

23, Jalan 32/189. Bukit Naga Industrial Park. 40460 Shah Alam. Selangor 


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Sewa kanopi terbaik bersama Majestic Events"

Ya memang memuaskan dan senang deal yg tu penting.. bkn apa ketepatan masa majlis selesa. Terbaik MAJESTIC EVENTS

suka dengan warna kanopi dia. Pandai main warna.. Tahniah majestics event

Comel sangat kot, rasa macam nak bawak balik jer kanopi tu sebab warna pink..hehe

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF