Sewa kanopi terbaik bersama Majestic Events





Majestic Events


Alhamdulillah. Selesai majlis 1stEFGathering, terasa sungguh penat dan seronok sekali. Antara yang paling best masa gethering haritu ialah khemah pink dari Majestic Events.

sewa kanopi shah alam

Tengoklah hasil seni dari Majestic Events. Memang memuaskan. Nak deal dengan diorang pun senang. Tak de masalah.

sewa kanopi shah alam

Kelengkapan dari Majestic Events


Antara barangan yang di sponsor oleh Majestic Events semasa gathering haritu ialah:-

  1. Khemah (1 unit)
  2. Meja (4 round table, 2 banquet table)
  3. Kipas (4 industrial fan)
  4. Kerusi (50 kerusi)
  5. Hiasan khemah, meja dan kerusi (scallop,sarung kerusi, riben)
sewa kanopi shah alam

Sebenarnya, Majestic Events buka setakat membekal kanopi, meja, kerusi dan kipas sahaja. Mereka membekal pelbagai lagi barangan kelengkapan perkahwinan dan majlis-majlis keramaian.

Majestic Events juga membekal peralatan seperti di bawah ini.

sewa kanopi shah alam

Selain dari majlis 1stEFGathering ni, jom kita tengok event lain yang di buat oleh Majestic Events ni.





Banyak kan kelengkapan dari Majestic Events ni?

Bagi sesiapa yang nak mendirikan masjid atau yang nak buat event lain (dinner dsb), memang sesuai sewa kelengkapan dengan Majestic Events ni.

Boleh sewa PA system lagi. Memang lengkap sangat kelengkapan Majestic Events ni.

Sebarang pertanyaan boleh layari website, fb dan ig Majestic Events seperti di bawah ini:-

:http://www.majesticevents.com.my/
: Majestic Events Sdn Bhd (facebook.com/Majestic-Events-Sdn-Bhd-1580199078921888)
: majesticevents.sdn.bhd (instagram.com/majesticevents.sdn.bhd/)

Ataupun boleh hubungi mereka seperti tertera di bawah ini:-

Tel: 03-5166 3417 / 012-2978417
Fax: 03-51673417

Atau datang terus ke alamat ini :-

23, Jalan 32/189. Bukit Naga Industrial Park. 40460 Shah Alam. Selangor 


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
PCL
AUTHOR
23 March 2016 at 21:42 delete

Ya memang memuaskan dan senang deal yg tu penting.. bkn apa ketepatan masa majlis selesa. Terbaik MAJESTIC EVENTS

Reply
avatar
23 March 2016 at 22:39 delete

suka dengan warna kanopi dia. Pandai main warna.. Tahniah majestics event

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
24 March 2016 at 08:33 delete

Comel sangat kot, rasa macam nak bawak balik jer kanopi tu sebab warna pink..hehe

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.