My farm outlet Putrajaya - sampai juga akhirnya





My Farm Outlet tawarkan harga murah

Adakah murah?


Setelah beberapa minggu, akhirnya sampai gak Abe We kat My Farm Outlet Putrajaya.

Terletak di Presint 9, bersebelahan dengan depot bas dan bertentangan dengan Balai Bomba dan berdekatan dengan ERL dan juga Hospital Putrajaya.



Di My Outlet Farm ni, bukan sahaja barang basah di jual, malah barangan kering juga di jual.


Selain itu ada juga food truck menjual sate, pizza, sotong goreng (nak mencandat dengan nazlee.com memang tak kesampaian, so candat dalam kuali je la), pisang goreng, putu bambu, ais blended dan nasi beryani.


Di awal pembukaan My Outlet farm ni, memang ramai orang datang setiap petang. Namun setelah berminggu, angka itu berkurangan.


Motto yang menarik di gunakan


Apa yang menarik mengenai My Outlet Farm ni ialah motto yang di gunakan

Memerangi orang tengah 


Kalau tengok dari luar, khemah yang di gunakan memang besar. Namun apa yang di jual tak lah banyak sangat. Mungkin dah petang, jadi barang basah terutama lauk-lauk hanya tinggal sedikit sahaja.

Perbezaan harga


Apa yang Abe We dapat perhatikan, harga di sini tidaklah terlalu murah. Hanya murah dari pasar-pasar yang ada di sekitar Putrajaya terutama lauk-lauk.




Sebagai contoh, harga daging lembu di sini di jual dengan harga RM30/kg. Namun di pasar Kajang harga yang di jual di sana adalah RM28/kg.

Bagi ikan pula, ikan merah di jual dengan harga RM33/kg. Kalau di pasar kajang ikan merah di jual dengan harga RM30/kg.

Berlainan pula dengan sayur, Abe We rasa sayur di juak dengan harga berpatutan.

Kalau nak beli sayur sawi dan bayar dengan harga RM1/ikat, boleh la datang sini.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
dalila
AUTHOR
4 April 2016 at 14:13 delete

sy pegi ms minggu pertama..murah la sket sbb diorg buat promo..br ni member pegi nk beli sayur..kobis sebijik rm6..murah ke mahal..hahahaha..giloo

Reply
avatar
14 April 2016 at 07:10 delete

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.