Konsert 35 Tahun Search





Konsert 35 Tahun Search

9 April 2016, Stadium Merdeka

Siapa sini tak kenal kumpulan Search?

Rasanya rata-rata dari kita pasti kenal kumpulan Search ni kan? Isabella, Rozana, Pawana dan pelbagai lagi.

Bagi peminat fanatik, jangan lupa ye, 9 April 2016 ni di Stadium Merdeka.


Harga Tiket Konsert 35 Tahun Search

Harga tiket konsert 35 tahun Search ni bermula dengan harga RM899 dan tiket paling murah RM135. Harga tiket mengikut tempat duduk adalah seperti berikut:-

Harga Tiket Konsert 35 Tahun Search

Plan kedudukan konsert 35 tahun Search


Plan kedudukan konsert 35 tahun Search

Lagu-lagu Keramat Search

Abe We pun memang minat Search ni. Tapi tak la minat gila atau minat sangat. Minatlah juga. Dan minatlah juga beberapa lagunya.

Tak semua lagu dia Abe We tahu. Dan memang tak pernah kumpul kaset diorang. Abe We ada pelbagai koleksi kaset, tapi kebanyakannya bukan dari lagu-lagu melayu. hihihi.....

Antara lagu yang Abe We minat adalah:-

Rozana


Pawana


Kejora ku bersatu

Mohon Sponsor

Siapa-siapa yang ingin sponsor tiket dekat Abe We, jangan lupa bagitau ye. Teringin gak nak pergi tengok konsert Search ni.

Hihiiiiii

Tiket Konsert 35 Tahun Search

Kepada mereka yang hendak menonton konsert ni, boleh beli tiket secara online di http://www.ticketpro.com.my/jnp/concert/1782445-Search-35-Celebration-Concert-2016.html

Jom la sponsor Abe We......Plissssssssssss..................... :)



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
2 March 2016 at 20:00 delete

lagend ni...search..wing..lefthanded..hihihihi..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.