Datin Seri Rosmah Mansur goda Abe We

Akaun fake Datin Seri Rosmah Mansur attack IG Abe We

Sering komen gambar Abe We


Masya allah....

Siapalah nak pedajal Abe We ni?

Boleh pula buat akaun atas nama dan gambar Datin Seri Rosmah Mansur.


Bila akaun fake ni bagi komen-komen yang agak angker, Abe We mula tak sedap hati.


Abe We tau ni memang akaun fake. Tapi, siapa orang di sebalik akaun ni, wallahu 'alam.

Rasanya, semua orang memang seram kot kalau dapat komen angker macam ni.

Lainlah kalau Emma Maembong ke Siti Saleha yang komen. Memang cepat-cepat Abe We reply.

Ya allah, jauhilah aku dari anasir jahat seperti ini.....

#takmauc4 #takmautongsimen




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Datin Seri Rosmah Mansur goda Abe We"

Ini ke hero harraz naufal tu ? drama tundukkan playboy itu ? wow.. patut laaa ramai minat.. hahaha

Nasib baik fake, kalau betul seram sangat la, confirm tak bole tidur sebulan..:(

hihihi....saya hero Tundukkan Bangla itu.....

memang takut benar dengan akaun ni

ni kalau tak blok akaun ni, rasanya penyesalan sepanjang hayat akan berlaku

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF