Datin Seri Rosmah Mansur goda Abe We





Akaun fake Datin Seri Rosmah Mansur attack IG Abe We

Sering komen gambar Abe We


Masya allah....

Siapalah nak pedajal Abe We ni?

Boleh pula buat akaun atas nama dan gambar Datin Seri Rosmah Mansur.


Bila akaun fake ni bagi komen-komen yang agak angker, Abe We mula tak sedap hati.


Abe We tau ni memang akaun fake. Tapi, siapa orang di sebalik akaun ni, wallahu 'alam.

Rasanya, semua orang memang seram kot kalau dapat komen angker macam ni.

Lainlah kalau Emma Maembong ke Siti Saleha yang komen. Memang cepat-cepat Abe We reply.

Ya allah, jauhilah aku dari anasir jahat seperti ini.....

#takmauc4 #takmautongsimen




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
ubai ismail
AUTHOR
11 March 2016 at 22:31 delete

Ini ke hero harraz naufal tu ? drama tundukkan playboy itu ? wow.. patut laaa ramai minat.. hahaha

Reply
avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
12 March 2016 at 21:30 delete

erm... harus berhati-hati...

Reply
avatar
14 March 2016 at 15:39 delete

Nasib baik fake, kalau betul seram sangat la, confirm tak bole tidur sebulan..:(

Reply
avatar
15 March 2016 at 15:01 delete

hihihi....saya hero Tundukkan Bangla itu.....

Reply
avatar
15 March 2016 at 15:01 delete

memang takut benar dengan akaun ni

Reply
avatar
15 March 2016 at 15:02 delete

ni kalau tak blok akaun ni, rasanya penyesalan sepanjang hayat akan berlaku

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.