Datin Seri Rosmah Mansur goda Abe We

Datin Seri Rosmah Mansur goda Abe We

Akaun fake Datin Seri Rosmah Mansur attack IG Abe We

Sering komen gambar Abe We


Masya allah....

Siapalah nak pedajal Abe We ni?

Boleh pula buat akaun atas nama dan gambar Datin Seri Rosmah Mansur.


Bila akaun fake ni bagi komen-komen yang agak angker, Abe We mula tak sedap hati.


Abe We tau ni memang akaun fake. Tapi, siapa orang di sebalik akaun ni, wallahu 'alam.

Rasanya, semua orang memang seram kot kalau dapat komen angker macam ni.

Lainlah kalau Emma Maembong ke Siti Saleha yang komen. Memang cepat-cepat Abe We reply.

Ya allah, jauhilah aku dari anasir jahat seperti ini.....

#takmauc4 #takmautongsimen




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

11 comments

avatar

Ini ke hero harraz naufal tu ? drama tundukkan playboy itu ? wow.. patut laaa ramai minat.. hahaha

Balas
avatar

Hati hati...hihi...

Balas
avatar

erm... harus berhati-hati...

Balas
avatar
Balas
avatar

Nasib baik fake, kalau betul seram sangat la, confirm tak bole tidur sebulan..:(

Balas
avatar

hihihi....saya hero Tundukkan Bangla itu.....

Balas
avatar

memang takut benar dengan akaun ni

Balas
avatar

ni kalau tak blok akaun ni, rasanya penyesalan sepanjang hayat akan berlaku

Balas
avatar
Balas
avatar

da blok akaun ni. :)

Balas
avatar
Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.