Cafe Cerita Kambing - Segalanya berkaitan Kambing

Cafe Cerita Kambing - Segalanya berkaitan Kambing

Cafe Cerita Kambing - Biryani kambing dan kambing bakar superb


Siapa dekat sini yang suka makan daging kambing?!!

Agak mustahil kan nak jumpa yang tak suka daging kambing. Ada tu memang ada. Tapi sebilangan kecil lah.

Dan siapa pula yang tak akan terliur bila dengar kambing bakar, kambing golek......... Kalau dekat mana-mana ada menu ni, pastinya, menu ni lah yang paling ramai orang beratur. Dan cepat habis..... Kan?

Ok, berbalik kita dengan cerita daging kambing ni. Alhamdulillah, semasa 1stEFGathering tu Cafe Cerita Kambing telah pun sponsor makan tengah hari kami.

Antara menu yang ada pada hari tersebut seperti mana ada di dalam gambar ini.

Cafe Cerita Kambing

Ehhh.... ape barang kan tengok gambar jauh cenggini. Cane nak tau menu dia kan?

Jom kita close up depan kamera..............

Tadaaaa....................

Cafe Cerita Kambing
Kambing bakar yang super leleh........

Cafe Cerita Kambing
Ada acar

Cafe Cerita Kambing
Kari kambing


Cafe Cerita Kambing
Ayam masak merah


Cafe Cerita Kambing
Pengat pisang

Betul lah, sesuai dengan namanya Cafe Cerita Kambing. Memang main menu ni kambing sahaja. 

Suka Mama Harraz. 3-4 kali repeat kambing bakar tu. Abe We pula dok gigih pilih lada benggali (benggala). Abe We memang suka lada benggali ni. Sebab Abe We pun ada rupa benggali. Hehehe.....

Selain itu, ada juga pengat pisang di sediakan. Sedap! 

Sejujurnya, menu dari Cafe Cerita Kambing ni memang superb.

Mana nak cari Cafe Cerita Kambing? Nin dia alamatnya. Jom la uolss, kita pekena biryani kambing!

Cafe Cerita Kambing 
Level 1, Anggerik Mall, 
Seksyen 14, Shah Alam



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

4 comments

avatar

I tambah 2 kali yer.. pangat pisang di pinggiran. Hikhikhk

Balas
avatar

sedap kambing bakar tu..tak liat sangat..just nice..

Balas
avatar

kari kambing dengan ayam masak merah tu sedaaaaapppp...!
tapi paling win kambing bakar la kan.. :)

Balas
avatar

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.