">

Beli baju raya online di Qaseh Zamri Collection

/
5 Comments

Dapatkan baju muslimah di Butik Qaseh Zamri Collection


Bulan Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri sudah hampir tiba. Awak semua dah cari baju raya ke? Haaa…bagi yang masih tercari-cari tu, meh sini Abe We nak kabor.

Rasanya kalau bulan Ramadhan ni agak panas dan letih sedikit, apa kata kita beli baju raya secara online. Bukan baju sahaja, tudung pun ada.

Tapi dekat mana ye nak cari?

Jangan risau, Abe We memperkenalkan…………..

Butik Qaseh Zamri Collection




Butik Qaseh Zamri Collection di asaskan oleh Puan Haslina, Beliau telah memulakan bisnes dengan berniaga kain baju siap secara online , melangkah setapak lagi dengan menyewa lot bersama vendor-vendor bisnes yang sama.


Apakah yang dimaksudkan dengan : Butik Vendor/Vendor boutique

Konsep vendor butik lebih kepada perkongsian pemasaran dan membina jaringan perniagaan yang lebih besar. Sebagai contoh, dibawah satu butik, terdapat lebih 30 vendor yang menjual pelbagai jenis produk. Ini memberikan kelebihan kepada pelanggan untuk membeli kerana terdapat banyak pilihan produk.

Antara produk yang terdapat di Butik Qaseh Zamri Collection adalah:-




Dan kini, kedai butik miliknya @qaseh_zamri_collection sudah mampu menerima kunjungan pelanggan secara walk-in iaitu QASEH ZAMRI COLLECTION dialamat  :


No.3a Jalan Desa 1/1,
Bandar Country Homes,
Rawang Selangor.
  
No. Tel / whatsapp : 019-3240813



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

5 comments:

  1. seronok bila tengok ramai yang dah mulabuat persiapan awal unutk aidilfitri...sekurang kurang berdikit-dikit supaya tidak begitu terbeban....PC lazimnya last minit..hihihi..

    ReplyDelete
  2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

    ReplyDelete