1st EFG Gathering - 1st time join dan MERIAH sangat Uollsssss





1st EFG Gathering - Salam perkenalan kepada semua

Penat tetapi tetap enjoy sakan

Alhamdulillah. Tercapai juga perancangan yang telah lama di rancang berjalan dengan lancar dan jayanya.
1st EFG Gathering

Ramai antara yang hadir ni Abe We tak jumpa lagi. Umpamanya +DRAMATIC UNIQ +Amy J  +adk dayah +Sayidah Napisah +Ummul Azkee +yanie yusuf +Inani Hazwani +Eny Abdullah +Azlinda Azman 



Seawal sampai je di rumah puan pengeMuda kita, nampak tak betapa gojesnya khemah kaler pink ni? Memang cantik uolssss....... Hiasan khemah dan meja dari Majestic Events ni memang meletops! Nice sangat.


Pagi itu acara di mulakan dengan bacaan yassin dan doa selamat di ketuai oleh blogger yang paling muda sekali.

Emcee yang paling hensem dan bergaya pada hari itu dan hari-hari lain juga
Kemudian acara di teruskan dengan emcee (belah pagi) oleh orang kat gambar atas tu. (amboi...siap ada caption puji diri sendiri!)

Ucapan dari puan pengeMuda kita
Acara macam kurang tanpa ucapan dari puan pengeMuda kita ni. Panjang lebaq dia ceghita. Memang penuh semangat kebloggerannya di situ.

Acara di selang-selikan dengan pelbagai aktiviti. Memang sibuk lah sepanjang hari.

Ucapan dari ahli EFG paling muda
Setelah ucapan puan pengeMuda, dan aktivi lain, majlis menjemput ahli EFG yang paling muda untuk berucap (yang kat atas tu). Kalau puan pengeMuda bagi ucapan panjang, +Nazli Ismail bagi pula kata-kata semangat, nasihat dan pelbagai lagi kata-kata yang meningkatkan semangat separa sedar dan menggetarkan jiwa sang pendengar.

Ucapan dari chef brownies

1st EFG Gathering

1st EFG Gathering
Pose yang paling ceria dalam abad ke
Antara acara yang dinanti ialah teka silangkata dan bertukar hadiah. Tak sangka pula Abe We dapat hadiah yang super gojes ni:-


Alhamdulillah program yang diadakan ini mendapat sponsor yang sangat mengujakan semua. Terima kasih kerana menaja dan memeriahkan gathering kami.

Biobax Cool Therapy
Biobax Cool Therapy 
#biobaxcooltherapy

Kelantan City Tour Xcelltravel
Kelantan City Tour Xcelltravel 
#xcelltravel

Alludra International (Jus Orlin)
#orlin

Kotak Lensa Instant Photo Booth
Kotak Lensa 
#kotaklensa #instantphotobooth
IG: kotaklensa 

The Violet Sofia
The Violet Sofia
#thevioletsofia
#almumayyazbyvioletsofia

Fennelle Beauty
#fennellebeauty 
#fennellerenewalserum

VCO NUTRASENSE
VCO NUTRASENSE
#VCO #Nutrasense
IG: nizam84

Nizar Faez Studio
Nizar Faez Studio
#nizarfaezstudio

VanLela Hiphoody
VanLela Hiphoody
#hiphoodyvanlela

Balloon Decoration
Majesticevents Sdn Bhd
Majesticevents Sdn Bhd
#khemahkahwin

Cafe Cerita Kambing
Cafe Cerita Kambing
#cafeceritakambing #kambingbakar



Produk Kesihatan Forever
#aloeveraklang0136283485
#aloeverashahalam0136283485

Qaseh Zamri Collection
Qaseh Zamri Collection 
 #qasehzamricollection

Yusmizee Naturopathic Center,  Alor Gajah Melaka

#yusmizeenaturopathic



Qesyamin
#qesyamin



RaisahRafhanah
#headchain #flowercrown




Hazirah
#muchochocolatechips



Sakura Sasuke
#sakurastyle



Acit Guest Book
#hantaranmurahsaya



LadyDaissy Pastry
#LadyDaissyDoorgift



Design&Printing 
#dexsignprinting



Aniq sya 
#aniqsyaquqiz



Homemade Cookies 
#myhomemadecookies



Jus kedondong asam boi 
#manjavakedondongasamboi
FB: Man Java 



Reqa Creative
#reqacreative
FB: reqacreative 

Alhamdulillah! majlis berjalan dengan jayanya! 



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
22 March 2016 at 12:39 delete

alhamdulillah...suka PC tengok... :)

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
22 March 2016 at 12:52 delete

wahhh nampak meriah :)

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
22 March 2016 at 14:46 delete

seronok dapt jumpa live..moga ukuwah kita berkekalan. Amin ;)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
22 March 2016 at 23:52 delete

Meriah sangat. Seronok dapat jumpa semua :)

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
23 March 2016 at 14:52 delete

bestnyaaaa... terima kasih jemput kekny bg ucapan.. hahahah

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.