10 Blog Lelaki Kacak 2016





Terima Kasih Master Sifu Hasrul Hassan

Blog Wayne Harraz masih terlalu muda


Semasa menerjah mukabuku beberapa minggu lalu, terpandang Abe We post dari +Hasrul Hassan berkenaan pencarian blog lelaki kacak 2016.

blog lelaki kacak

Nampak je status ni dari sifu Hasrul Hassan, terus je tanpa berfikir walau sedetik cuma, dan tanpa perasaan ragu-ragu malah tanpa rasa bersalah sekalipun, terus Abe We dengan bangga diri dan riaknya, menaip www.wayneharraz.com.

Selang 5 saat kemudian, rasa bersalah mula membelenggu diri di sulami rasa keliru.

Dia ni nak cari blog kacak ke tuan blog yang kacak? Aku ni...kacak tu opkoslah (sape lagi nak puji diri sendiri). Tapi blog aku. Kacak tu jauh sikit. Content dalamnya, nak kata hensem tak pula. Kacak pun tak juga.
Ok, di sebabkan terlajak perahu boleh gostan, makanya Abe We pun tetap teruskan juga komen itu melekat di kotak komen Hasrul Hassan.

Tunggu punya tunggu, 1 entri dari Hasrul Hassan keluar. Senarai Blog Kacak 2016.

Alaaa....tak dek pun Wayne Harraz.....Hmmm, memang tak kacak lagi kot
Ok, mungkin belum rezeki lagi. Tak pe, lek jek. Bak kata pepatah omputeh
*Slow slow paddle
Dan kendian, dok layan wasap Exchange Feed Group, diorang send la gambar ni dalam wasap tu.

blog lelaki kacak

Hmmm.....macam tak de je nama Wayne Harraz.

Akupenghibur ada. Oooo...rasanya memang jauh lagi standard Wayne Harraz ni.

Ehhh....jap. Baca punya baca.....

ADA!!!!!!!!!

Yeahhh...tersenarai juga!!

Terima Kasih +Hasrul Hassan !!!













*Slow slow paddle = pelan pelan kayuh




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Hasrul Hassan
AUTHOR
15 March 2016 at 15:04 delete

Hahaha .. ni tanda tanda rabun ni

Reply
avatar
15 March 2016 at 16:38 delete

huhuhuu...da naik power kot

Reply
avatar
najwa zahid
AUTHOR
15 March 2016 at 18:06 delete

"nama mcm nama pelakon". hehe. setuju =P

Reply
avatar
15 March 2016 at 19:23 delete

kacak sungguh abe we itu

Reply
avatar
16 March 2016 at 02:34 delete

bukan senang nak jadi blogger lelaki yang kacak..sebab penilaian bersandar kepada blog..bukannya paras rupa..he..he..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.