10 Blog Lelaki Kacak 2016

Terima Kasih Master Sifu Hasrul Hassan

Blog Wayne Harraz masih terlalu muda


Semasa menerjah mukabuku beberapa minggu lalu, terpandang Abe We post dari +Hasrul Hassan berkenaan pencarian blog lelaki kacak 2016.

blog lelaki kacak

Nampak je status ni dari sifu Hasrul Hassan, terus je tanpa berfikir walau sedetik cuma, dan tanpa perasaan ragu-ragu malah tanpa rasa bersalah sekalipun, terus Abe We dengan bangga diri dan riaknya, menaip www.wayneharraz.com.

Selang 5 saat kemudian, rasa bersalah mula membelenggu diri di sulami rasa keliru.

Dia ni nak cari blog kacak ke tuan blog yang kacak? Aku ni...kacak tu opkoslah (sape lagi nak puji diri sendiri). Tapi blog aku. Kacak tu jauh sikit. Content dalamnya, nak kata hensem tak pula. Kacak pun tak juga.
Ok, di sebabkan terlajak perahu boleh gostan, makanya Abe We pun tetap teruskan juga komen itu melekat di kotak komen Hasrul Hassan.

Tunggu punya tunggu, 1 entri dari Hasrul Hassan keluar. Senarai Blog Kacak 2016.

Alaaa....tak dek pun Wayne Harraz.....Hmmm, memang tak kacak lagi kot
Ok, mungkin belum rezeki lagi. Tak pe, lek jek. Bak kata pepatah omputeh
*Slow slow paddle
Dan kendian, dok layan wasap Exchange Feed Group, diorang send la gambar ni dalam wasap tu.

blog lelaki kacak

Hmmm.....macam tak de je nama Wayne Harraz.

Akupenghibur ada. Oooo...rasanya memang jauh lagi standard Wayne Harraz ni.

Ehhh....jap. Baca punya baca.....

ADA!!!!!!!!!

Yeahhh...tersenarai juga!!

Terima Kasih +Hasrul Hassan !!!













*Slow slow paddle = pelan pelan kayuh




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "10 Blog Lelaki Kacak 2016"

Hahaha .. ni tanda tanda rabun ni

"nama mcm nama pelakon". hehe. setuju =P

bukan senang nak jadi blogger lelaki yang kacak..sebab penilaian bersandar kepada blog..bukannya paras rupa..he..he..

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF