Menziarahi ikan koi di Puspanitapuri

Menziarahi ikan koi di Puspanitapuri

Danish tak nak balik tengok ikan

Pagi tadi sambil-sambil hantar Mama Harraz ke klinik Puspanitapuri, sempatlah Abe We layan Danish ziarah ikan koi dalam kolam tu.


Mulanya nak ajak dia main dekat gelungsur dekat area parking kereta. Tapi mengenangkan Abe We sudah mengenakan pakaian kerja dan malas nak berpeluh-peluh (takut bau 1.5 juta bangla nanti), makanya, kitorang pun lepak lah tepi mini kolam ni.




Bukan main suka lagi Danish. Tak nak balik. Nak tengok fish. Excited sangat.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments