Menziarahi ikan koi di Puspanitapuri





Danish tak nak balik tengok ikan

Pagi tadi sambil-sambil hantar Mama Harraz ke klinik Puspanitapuri, sempatlah Abe We layan Danish ziarah ikan koi dalam kolam tu.


Mulanya nak ajak dia main dekat gelungsur dekat area parking kereta. Tapi mengenangkan Abe We sudah mengenakan pakaian kerja dan malas nak berpeluh-peluh (takut bau 1.5 juta bangla nanti), makanya, kitorang pun lepak lah tepi mini kolam ni.




Bukan main suka lagi Danish. Tak nak balik. Nak tengok fish. Excited sangat.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
anajingga
AUTHOR
25 February 2016 at 22:28 delete

kisah danish dan fish..hihi besar dah tomey angat hero abe we ni :)

Reply
avatar
26 February 2016 at 09:53 delete

tu la. bapaknya pun kiut gak. hihihi

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
26 February 2016 at 13:34 delete

mesti Danish suka tengok ikan+ tu..

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
29 February 2016 at 13:10 delete

amvoiii.. metafora sangat bau 1.5 juta bangla tu..!! hahahahahaaa.. mati ikan koi.. :p

Reply
avatar
4 March 2016 at 11:09 delete

bukan tahap suka sangat. tapi suka gilaaa.......

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.