Menziarahi ikan koi di Puspanitapuri

Danish tak nak balik tengok ikan

Pagi tadi sambil-sambil hantar Mama Harraz ke klinik Puspanitapuri, sempatlah Abe We layan Danish ziarah ikan koi dalam kolam tu.


Mulanya nak ajak dia main dekat gelungsur dekat area parking kereta. Tapi mengenangkan Abe We sudah mengenakan pakaian kerja dan malas nak berpeluh-peluh (takut bau 1.5 juta bangla nanti), makanya, kitorang pun lepak lah tepi mini kolam ni.




Bukan main suka lagi Danish. Tak nak balik. Nak tengok fish. Excited sangat.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Menziarahi ikan koi di Puspanitapuri"

kisah danish dan fish..hihi besar dah tomey angat hero abe we ni :)

tu la. bapaknya pun kiut gak. hihihi

mesti Danish suka tengok ikan+ tu..

amvoiii.. metafora sangat bau 1.5 juta bangla tu..!! hahahahahaaa.. mati ikan koi.. :p

bukan tahap suka sangat. tapi suka gilaaa.......

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF