Lara Alana jadi pengacara Anugerah Meletop Era 2016





Lara Alana jadi pengacara Anugerah Meletop Era 2016?


Wah....bukan main lagi promo Anugerah Meletop Era 2016. Selain pemilihan Jihan Muse sebagai pengacara, Lara Alana anak kepada Scha Alyahya dan juga Awal Ashaari turut menjadi pengacara?

Lara Alana Anugerah Meletop Era 2016

Teka teki ini masih menjadi misteri kerana penampilan Lara dalam promo AME 2016 ini. Kenapa pilih Lara? Kita pun tak pasti. Kenapa tidak Aaisyah Dhia Rana iaitu anak kepada Che Ta dan juga Zain?

Kalau anak Che Ta ada, rasanya lagi gamat malam tu. Comel kot.........


Kalau udah ghope princess gini, 1Malaysia kompem geram.......

Tapi, apa-apa pun, kalau ada budak kecik, memang kita semua geram kan? Dengan wajah penuh kecomelan diorang ni. Rasa nak gigit-gigit je.

Jom kita tengok video promo AME2016 dengan penampilan Jihan Muse dan juga Lara Alana.













Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
Cik Itah
AUTHOR
24 February 2016 at 08:27 delete

wahh..kecik+ da jadi pengacara :)

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
24 February 2016 at 09:27 delete

lara alana n aaisyah comel n cute sgtt :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
24 February 2016 at 10:12 delete

pendedahan sedari awal ni..baik Cik ta dan Schawal..

Reply
avatar
24 February 2016 at 10:17 delete

hihihi...dedua comel...tapi rasanya mgkn ada penampilan khas kot..atau ada yg tercalon ke?

Reply
avatar
najwa zahid
AUTHOR
24 February 2016 at 16:53 delete

jihan mmg mainkan peranan pntg....go jihan go

Reply
avatar
24 February 2016 at 21:55 delete

Btul tu. Dua-dua pun comel

Reply
avatar
24 February 2016 at 21:57 delete

Rasanya jadi penampilan istimewa ni

Reply
avatar
24 February 2016 at 22:09 delete

Penampilan khas kot. Kan?

Reply
avatar
25 February 2016 at 13:09 delete

susah nak jmp pelawak wanita macam jihan

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.