Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA





Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA


Assalamualaikum dan selamat pagi isnin semua.

Di pagi yang mulia lagi barokah ini,  Abe We nak menjemput semua untuk sertai Giveaway dari blogger KHEZMAIRA.

Siapakah blogger KHEZMAIRA?

Mesti ramai yang tertanya-tanya bila nampak tajuk post ni. Blogger KHEZMAIRA............

Siapa dia? Macam nama gegirl kan?

KHEZMAIRA ni gabungan 4 blogger iaitu +khaty aiman , Abe We, +Maisarah Humaira dan juga +irra yyan 

Gabung punya gabung, terciptalah nama KHEZMAIRA.

Sekarang, moh kita join GA ni :)
Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA





1. Tulis entry yang bertajuk Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

2.Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist anda sepanjang GA berlangsung.


3. Dah siap? Sila tinggalkan link entry GA korang diruangan komen ini. Tq :)

Tarikh GA  22.02.2016-29.02.2016

Semoga berjaya


Senarai peserta => ewanto marcello

Senarai hadiah  => mommy irra

Pengumuman pemenang => mai



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
22 February 2016 at 11:54 delete

wahh..hebat nih..semoga berjaya!! hehehe

Reply
avatar
24 February 2016 at 08:16 delete

saya dah follow & join GA ni
http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/02/giveaway-februari-2016-by-khezmaira.html

Reply
avatar
24 February 2016 at 08:44 delete

eh..akak dah join ni..hehe

http://www.azirahman.com/2016/02/giveaway-februari-2016-by-blogger.html

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.