Dilema bila anak minum susu cicak





Danish minum susu cicak


Di suatu hari dan sebenarnya hari-hari kalau minta susu.................



Danish: Bak ba, nak chuchu

Papa: Danish nak susu?

Danish: Aah.....

Papa: Jap eh, papa buatkan susu

Lepas buat susu.......

Papa: Danish nak minum susu apa?

Danish: Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Susu apa?

Danish: Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Bukan lah. Ni susu lembu......moooooooooo

Danish: Takkkkkkkkkk.......Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Nanti cicak masuk baju tau.......

Danish: Eeeeeiiiiiiiiiiiiiii............

Tu la Danish. Hari-hari minum chuchu cicakkkkkkk........

hahahaha.........

lawak betul budak ni.......




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
25 February 2016 at 14:03 delete

Hahahihihuhu..brand baru ya Danish...

Reply
avatar
acik watie
AUTHOR
25 February 2016 at 14:32 delete

tekak dah kembang dah tengok gambar cicak dalam botol. Adoii la Danish

http://acikwatie.blogspot.my

Reply
avatar
25 February 2016 at 14:57 delete

Bio betul.. Huhuhu..
Meremang bulu roma membayangkan cicak tuh.. hehehe

Reply
avatar
25 February 2016 at 15:39 delete

hahaha...susu cicak pulakk danish ni... =D

Reply
avatar
25 February 2016 at 16:16 delete

susu dari sumber baru. hihihih

Reply
avatar
25 February 2016 at 16:17 delete

cakaplah susu lembu ke kerbau ke gajah ke, dia tetap cakap chuchu cicak.....

Reply
avatar
25 February 2016 at 16:25 delete

Dia memang cakap susu tu susu cicak. saje je tu. cakaplah susu lembu ke kerbau ke gajah ke, dia tetap cakap chuchu cicak.....

Reply
avatar
25 February 2016 at 16:26 delete

aahhhh...chuchu cicakkkkkk.....

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
26 February 2016 at 13:36 delete

hahaha comel je Danish!

Reply
avatar
Hasrul Hassan
AUTHOR
29 February 2016 at 19:07 delete

Cicak masuk dalam botol ke?

Reply
avatar
4 March 2016 at 11:08 delete

bukan cicak masuk dalam botol. Biasa kan budak2 cakap susu lembu @ kambing. Tapi danish dia ckp susu tu susu cicak....hihihi...tp xpnh pun susu masuk cicak

Reply
avatar
4 March 2016 at 11:10 delete

orang cakap ayah dia pun comel gak :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.