Dilema bila anak minum susu cicak

Dilema bila anak minum susu cicak

Danish minum susu cicak


Di suatu hari dan sebenarnya hari-hari kalau minta susu.................



Danish: Bak ba, nak chuchu

Papa: Danish nak susu?

Danish: Aah.....

Papa: Jap eh, papa buatkan susu

Lepas buat susu.......

Papa: Danish nak minum susu apa?

Danish: Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Susu apa?

Danish: Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Bukan lah. Ni susu lembu......moooooooooo

Danish: Takkkkkkkkkk.......Chuchucici cicakkkk.......

Papa: Nanti cicak masuk baju tau.......

Danish: Eeeeeiiiiiiiiiiiiiii............

Tu la Danish. Hari-hari minum chuchu cicakkkkkkk........

hahahaha.........

lawak betul budak ni.......




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

14 comments

avatar

Hahahihihuhu..brand baru ya Danish...

Balas
avatar

tekak dah kembang dah tengok gambar cicak dalam botol. Adoii la Danish

http://acikwatie.blogspot.my

Balas
avatar

Bio betul.. Huhuhu..
Meremang bulu roma membayangkan cicak tuh.. hehehe

Balas
avatar

hahaha...susu cicak pulakk danish ni... =D

Balas
avatar

Siapa mengajar ni =D

Balas
avatar

susu dari sumber baru. hihihih

Balas
avatar

cakaplah susu lembu ke kerbau ke gajah ke, dia tetap cakap chuchu cicak.....

Balas
avatar

Dia memang cakap susu tu susu cicak. saje je tu. cakaplah susu lembu ke kerbau ke gajah ke, dia tetap cakap chuchu cicak.....

Balas
avatar

aahhhh...chuchu cicakkkkkk.....

Balas
avatar
Balas
avatar

hahaha comel je Danish!

Balas
avatar

Cicak masuk dalam botol ke?

Balas
avatar

bukan cicak masuk dalam botol. Biasa kan budak2 cakap susu lembu @ kambing. Tapi danish dia ckp susu tu susu cicak....hihihi...tp xpnh pun susu masuk cicak

Balas
avatar

orang cakap ayah dia pun comel gak :)

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.