Whatsapp kini percuma





Tiada bayaran langganan Whatsapp


Wahhh...banyak-banyak terima kasih kepada Whatsapp. Kini kita tak perlu risau lagi tentang yuran langganan Whatsapp. Kini semuanya percuma!!!!

whatsapp payment

Sebelum ini, pengguna Whatsapp paling risau apabila melihat payment info di setting Whatsapp. Pada mulanya, apabila tamat 1 tahun penggunaan Whatsapp, pihak Whatsapp akan menghantar notifikasi penyambungan tempoh 1 tahun lagi penggunaan Whatsapp sebelum kita di kenakan bayaran sebanya USD0.99.

Tetapi, pada tahun 2016 ini, tiada lagi yuran langganan. Kita boleh check di setting Whatsapp seperti ini:-

whatsapp percuma

Tiada lagi yuran langganan. Semuanya sudah percuma. Ini macam baru thorbaekkkkkk encik Whatsapp.

Lepas ni, kami akan terus menyokong Whatsapp!! hehehe......



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
Emy Effendi
AUTHOR
20 January 2016 at 10:49 delete

ada dpt jgk notification ni pagi td,
so maksud, takpayah nak update2 la kan? :D

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
20 January 2016 at 16:41 delete

sy takda wasap hoho

Reply
avatar
21 January 2016 at 09:52 delete

update macam biasa. cuma notifikasi bayaran tu dah takde. so, lega lah skrg ni, tak di ganggu dgn noti tu...hihiiii

Reply
avatar
21 January 2016 at 09:54 delete

cik itah pakai apa? telegram?

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
21 January 2016 at 11:33 delete

semua takda. sy pakai nokia 3310 je hahhaha :D

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.