Whatsapp kini percuma

Whatsapp kini percuma

Tiada bayaran langganan Whatsapp


Wahhh...banyak-banyak terima kasih kepada Whatsapp. Kini kita tak perlu risau lagi tentang yuran langganan Whatsapp. Kini semuanya percuma!!!!

whatsapp payment

Sebelum ini, pengguna Whatsapp paling risau apabila melihat payment info di setting Whatsapp. Pada mulanya, apabila tamat 1 tahun penggunaan Whatsapp, pihak Whatsapp akan menghantar notifikasi penyambungan tempoh 1 tahun lagi penggunaan Whatsapp sebelum kita di kenakan bayaran sebanya USD0.99.

Tetapi, pada tahun 2016 ini, tiada lagi yuran langganan. Kita boleh check di setting Whatsapp seperti ini:-

whatsapp percuma

Tiada lagi yuran langganan. Semuanya sudah percuma. Ini macam baru thorbaekkkkkk encik Whatsapp.

Lepas ni, kami akan terus menyokong Whatsapp!! hehehe......



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar

ada dpt jgk notification ni pagi td,
so maksud, takpayah nak update2 la kan? :D

Balas
avatar
Balas
avatar

sy takda wasap hoho

Balas
avatar

update macam biasa. cuma notifikasi bayaran tu dah takde. so, lega lah skrg ni, tak di ganggu dgn noti tu...hihiiii

Balas
avatar

cik itah pakai apa? telegram?

Balas
avatar
Balas
avatar

semua takda. sy pakai nokia 3310 je hahhaha :D

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.