Whatsapp kini percuma

Tiada bayaran langganan Whatsapp


Wahhh...banyak-banyak terima kasih kepada Whatsapp. Kini kita tak perlu risau lagi tentang yuran langganan Whatsapp. Kini semuanya percuma!!!!

whatsapp payment

Sebelum ini, pengguna Whatsapp paling risau apabila melihat payment info di setting Whatsapp. Pada mulanya, apabila tamat 1 tahun penggunaan Whatsapp, pihak Whatsapp akan menghantar notifikasi penyambungan tempoh 1 tahun lagi penggunaan Whatsapp sebelum kita di kenakan bayaran sebanya USD0.99.

Tetapi, pada tahun 2016 ini, tiada lagi yuran langganan. Kita boleh check di setting Whatsapp seperti ini:-

whatsapp percuma

Tiada lagi yuran langganan. Semuanya sudah percuma. Ini macam baru thorbaekkkkkk encik Whatsapp.

Lepas ni, kami akan terus menyokong Whatsapp!! hehehe......



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Whatsapp kini percuma"

ada dpt jgk notification ni pagi td,
so maksud, takpayah nak update2 la kan? :D

update macam biasa. cuma notifikasi bayaran tu dah takde. so, lega lah skrg ni, tak di ganggu dgn noti tu...hihiiii

semua takda. sy pakai nokia 3310 je hahhaha :D

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF