">

Wanita serang teman lelaki dengan kerambit

/
2 Comments

Akibat cemburu, hilang kewarasan


Masya allah. Terkejut bila baca dan terdengar berita pagi ni. Wanita mengamuk dan serang teman lelaki menggunakan kerambit.

Bagaimana rupa kerambit tu? Jom kita lihat rupa kerambit bagi mereka yang tidak mengenalinya.

kerambit

Bila terdengar berita ni dalam radio, Abe We fikirkan wanita itu berkemungkinan wanita yang berumur sedikit. Mungkin 30-an. Mungkin juga 40-an. 

Ye lah kan, apa yang kita dengar, tak sama dengan apa yang kita baca. Macam kes yang viral pada jumaat tu. Ada lah satu kes tu. Hihihiii...

Tapi, bila baca utusan online, tukujut kita baca. Rupanya wanita tu baru berumur 19 tahun. Masya allah.....Mengucap panjang Abe We.

Sebabnya? Cemburu......

Alahaiiii.........

Si mangsa pula umur dah 39 tahun.

Kasihan kan? 

Agaknya, di mana letaknya kewarasan berfikir tu? 

Tapi kalau ikut psikologi, umur bawah 20-an ni memang tahap berfikir nya pendek sedikit. Selalu ikut perasaan. Tapi bila menginjak ke 20-an dan ke atas, cara berfikir mula berubah.

Berkemungkinan juga di sebabkan tekanan perasaan dan kurang perhatian. Kan? Hilang kasih sayang............

Apa pun, kita doakan yang terbaik buat kita semua. Kita doakan juga mereka ini. 


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

2 comments:

  1. Macam macam kisah kan...awal tahun lagi kita sudah disajikan dengan pelbagai viral..

    ReplyDelete
  2. kena cepat matang, berkawanlah dgn org yg lebih matang supaya kita jadi lebih matang.

    ReplyDelete