Wanita serang teman lelaki dengan kerambit





Akibat cemburu, hilang kewarasan


Masya allah. Terkejut bila baca dan terdengar berita pagi ni. Wanita mengamuk dan serang teman lelaki menggunakan kerambit.

Bagaimana rupa kerambit tu? Jom kita lihat rupa kerambit bagi mereka yang tidak mengenalinya.

kerambit

Bila terdengar berita ni dalam radio, Abe We fikirkan wanita itu berkemungkinan wanita yang berumur sedikit. Mungkin 30-an. Mungkin juga 40-an. 

Ye lah kan, apa yang kita dengar, tak sama dengan apa yang kita baca. Macam kes yang viral pada jumaat tu. Ada lah satu kes tu. Hihihiii...

Tapi, bila baca utusan online, tukujut kita baca. Rupanya wanita tu baru berumur 19 tahun. Masya allah.....Mengucap panjang Abe We.

Sebabnya? Cemburu......

Alahaiiii.........

Si mangsa pula umur dah 39 tahun.

Kasihan kan? 

Agaknya, di mana letaknya kewarasan berfikir tu? 

Tapi kalau ikut psikologi, umur bawah 20-an ni memang tahap berfikir nya pendek sedikit. Selalu ikut perasaan. Tapi bila menginjak ke 20-an dan ke atas, cara berfikir mula berubah.

Berkemungkinan juga di sebabkan tekanan perasaan dan kurang perhatian. Kan? Hilang kasih sayang............

Apa pun, kita doakan yang terbaik buat kita semua. Kita doakan juga mereka ini. 


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
12 January 2016 at 13:00 delete

Macam macam kisah kan...awal tahun lagi kita sudah disajikan dengan pelbagai viral..

Reply
avatar
19 January 2016 at 14:52 delete

kena cepat matang, berkawanlah dgn org yg lebih matang supaya kita jadi lebih matang.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.