Tips hilangkan bau mulut

Tips hilangkan bau mulut

Tips hilangkan bau mulut

nafas lebih segar dan harum


Masalah bau mulut sememangnya menggangu perbualan kita dengan seseorang. Tak kira kita terganggu atau dia yang terganggu.

Masalah bau mulut ni agak berat jugak lah. Kadang-kadang bila kita dah gosok gigi, masih ada bau yang kurang enak.

mulut berbau, tips

Punca bau mulut


Masalah bau mulut ini bukan hanya di sekitar mulut anda. Ia juga berkaitan dengan sistem penghadaman anda iaitu perut anda.

Kadang-kadang, bila kita sendawa...Bruuuuppppppp.......Pergkhhh...bau longkang ko!

Tips hilangkan bau mulut

Bagi mengatasi masalah ini, mudah sahaja. Rawatan boleh di buat di rumah, tempat kerja dan juga di mana-mana sahaja.

Anda hanya perlu dapatkan produk di bawah ini. Caranya hanya dengan menelan produk ini dalam kuantiti yang sedikit dalam 5ml - 15 ml.

Insyaallah.......wangi terus. 

Produk yang di sahkan memang wangi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hehehehe.....

kbai.....

jangan lupa senyum yeee.... :)


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

8 comments

avatar

ok...ini lawak ka serius.....hahaha kbai

Balas
avatar
Balas
avatar

kalau yang ini bukan takat mulut je wangi..kentut pun mungkin akan wangi jugak...

Balas
avatar

haha.. memang sangat seswai bagi hilang mulut bebau..hilang terus lenyap sekali orgnya !

Balas
avatar

jgn lah ambil serius....hihii

Balas
avatar

hihihi....jgn marah ye

Balas
avatar

hahaha...betul tu. DR xnk try? hihiii

Balas
avatar

hihihih.......terus hilang segala bau lepas tu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.