Tips hadapi musim panas

Gelombang panas di Malaysia

Apa yang perlu kita tahu



Semua orang sedia maklum dengan cuaca panas sekarang ni. Siang malam rasa panas. Kalau rumah yang takde air con macam Abe We ni, malam memang buka kipas kuat la. Tapi bila nak ke pagi, sejuk kemain lagi.

Apa yang kita perlu tahu semasa menghadapi musim panas ini? Ini lah tips yang patut kita share bersama. Tips menghadapi musim panas.

Heat Wave


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Tips hadapi musim panas"

Seperti fenomena jerebu...tatkala musim panas kering pun kurangkan aktiviti di luar rumah...

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF