Tips hadapi musim panas

/
2 Comments

Gelombang panas di Malaysia

Apa yang perlu kita tahu



Semua orang sedia maklum dengan cuaca panas sekarang ni. Siang malam rasa panas. Kalau rumah yang takde air con macam Abe We ni, malam memang buka kipas kuat la. Tapi bila nak ke pagi, sejuk kemain lagi.

Apa yang kita perlu tahu semasa menghadapi musim panas ini? Ini lah tips yang patut kita share bersama. Tips menghadapi musim panas.

Heat Wave


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

2 comments:

  1. Seperti fenomena jerebu...tatkala musim panas kering pun kurangkan aktiviti di luar rumah...

    ReplyDelete