Tips hadapi musim panas





Gelombang panas di Malaysia

Apa yang perlu kita tahu



Semua orang sedia maklum dengan cuaca panas sekarang ni. Siang malam rasa panas. Kalau rumah yang takde air con macam Abe We ni, malam memang buka kipas kuat la. Tapi bila nak ke pagi, sejuk kemain lagi.

Apa yang kita perlu tahu semasa menghadapi musim panas ini? Ini lah tips yang patut kita share bersama. Tips menghadapi musim panas.

Heat Wave


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
16 January 2016 at 11:33 delete

Seperti fenomena jerebu...tatkala musim panas kering pun kurangkan aktiviti di luar rumah...

Reply
avatar
Uncle Zuan
AUTHOR
19 January 2016 at 23:34 delete

cantik. nice sharing :D

Reply
avatar