Petronas akan buang pekerja





Petronas akan pertimbangkan pembuangan pekerja


Wohoooo....sedihnya tengok berita ni.

Abe We banyak kali gak apply petronas ni. Memang tak pernah lepas. Huhuuuu....


Tapi sekarang, petronas nak buang pekerja pula. Betul ke petronas nak buang pekerja?

http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/petronas-staff-may-be-retrenched-says-report

https://www.malaysiakini.com/news/327674

Berita ni memang ada. Ramai pulak tu nak kena buang.

51,000 orang......

Bersyukurlah kita yang masih mempunyai kerja ni. Kerjalah dengan bersungguh-sungguh.


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Azlinda Azman
AUTHOR
22 January 2016 at 14:39 delete

br plan nk cr keje lain..bila terbaca ini..hrm...sayangila pekerjaan yang sekarang ada

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.