Kad Ajaib yang mampu membantu kewangan anda





KAD PINTAR JIMAT WANG

Mampu jimatkan belanja bulanan anda


Sememangnya tahun 2016 ini merupakan tahun yang paling mencabar bagi rakyat Malaysia. Pelbagai kenaikan kos perbelanjaan yang di hadapi oleh rakyat Malaysia.

Namun, dengan duit gaji yang ada, kadang kala kita terbeban untuk membayar pelbagai barangan seharian. Antara yang paling membebankan ialah bayaran utility bulanan.

Namun, apakah tindakan kita sebagai rakyat Malaysia untuk meringankan bebanan poket kita?

Di sini ada jawapannya. Memperkenalkan, kad jimat paling Genius di muka bumi!!!!!



Kad yang berpaksikan teknologi dari Bangladesh, Gabon dan juga Tanjikistan. Ia mampu membantu menjimatkan penggunaan wang, elektrik dan pelbagai lagi. Bak kata orang 1001 kehebatan.

Contoh penggunaan.


Komputer


Mampu mengurangkan kecerahan monitor skrin komputer anda. Ion-ion negatif akan menghalang sinaran yang tidak di perlukan dari menerjah keluar dari skrin monitor komputer anda.

Papan kekunci/Keyboard


Mampu mengurangkan kepenatan jari anda menaip di papan kekunci atau pun keyboard. Sambungan sendi-sendi di jari jemari anda akan di pulihkan oleh ionite yang di aktifkan oleh kad ajaib ini.

Air minuman


Jumlah klorin yang tidak di rawat mampu di singkirkan dan dapat mengurangkan keasidan air minuman anda.

Kalkulator


Mampu menjimatkan penggunaan bateri kalkulator anda dengan kadar 45% tambahan jangka hayat.

Roti


Bila rakan sekerja anda terlihat kad ini, secara otomatis, mereka akan menghindari dari meminta roti anda kecuali yang tidak faham bahasa. 

Dan paling menakjubkan



Jika anda ada banyak kerja yang tertangguh, letakkan sahaja kad ini! Kerja anda akan SETTLE secara AJAIB!!!

Anda berminat untuk dapatkan kad ajaib ni??????




















#inihanyagimik #inihanyaparodi #inihanyasarcastic


JANGAN JADI MANGSA SCAMMER








Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
26 January 2016 at 15:56 delete

baru nak oder kad tu..haha kerja tegah menimbun mana la tau boleh tolong settelkan.

Reply
avatar
26 January 2016 at 19:25 delete

Kena dapatkan tuan. Kad ni memang ajaib. Kalau macam malas nak masak. Letak je banyak2 kat dapur. Tau2 je, siap dah............

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
27 January 2016 at 14:08 delete

ajaibnyaaaaaaaa kalau letak di monitor boleh siap taip entri tak?

Reply
avatar
27 January 2016 at 19:35 delete

kena letak di keyboard tu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.