Hadiah dari Secret Admirer





Hadiah tak tahu dari siapa

hadiah untuk isteri


2 hari lepas. Balik dari kerja je, mak mentua Abe We cakap ada hadiah untuk mama harraz. Tapi mama harraz cakap ni hadiah Abe We.

Muka Abe We masa tu, menguntumkan keceriaan.

Ada gak orang nak bagi aku hadiah...
Dengan muka gembira, Abe We pun amek lah hadiah ni. Kotak purple.......

hadiah untuk isteri

Lepas dapat hadiah tu, Abe We dok belek. Dari siapa ye hadiah ni? Tak de nama pengirimnya........

Nak tahu tak hadiah apa?

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Libresse

Libresse kot yang bagi. Sebab dia bagi kotak ni je. Tak de nama pengirimnya.

Walaupun Abe We tak boleh pakai, tapi Abe We hadiahkan kepada mama harraz je lah.

Terima kasih ye kepada pengirim. Abe We memang tak tahu sape yang bagi. Abe We assume Libresse je lah.


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
14 January 2016 at 17:08 delete

Alhamdulillah...rezeki...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.