Cara potong tembikai mudah, ala-ala chef

Cara potong tembikai mudah, ala-ala chef

Fefeeling jadi chef malam ni

Sejuk badan di cuaca panas

Sejak dua menjak ni, cuaca panas betul. Kalau nak keluar makan tengah hari tu, memang macam sauna rasanya.

So, sempena malam yang panas ni, Abe We pun berfeeling ala-ala chef potong tembikai.

Sedap ko makan di waktu cuaca panas ni.


Tu dia...... ala-ala chef sangat kan?

Hahahhaha........ O_0


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

3 comments

avatar

hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
salam perkenalan :)

Balas
avatar

bak satu. dahaga pula :D

Balas
avatar

bertambah teruja isteri dan anak nak makan buah tembikai tu ya...sesekali macam chef apa salahnya...

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.