">

Cara potong tembikai mudah, ala-ala chef

/
3 Comments

Fefeeling jadi chef malam ni

Sejuk badan di cuaca panas

Sejak dua menjak ni, cuaca panas betul. Kalau nak keluar makan tengah hari tu, memang macam sauna rasanya.

So, sempena malam yang panas ni, Abe We pun berfeeling ala-ala chef potong tembikai.

Sedap ko makan di waktu cuaca panas ni.


Tu dia...... ala-ala chef sangat kan?

Hahahhaha........ O_0


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

3 comments:

  1. hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. bertambah teruja isteri dan anak nak makan buah tembikai tu ya...sesekali macam chef apa salahnya...

    ReplyDelete