Cara potong tembikai mudah, ala-ala chef





Fefeeling jadi chef malam ni

Sejuk badan di cuaca panas

Sejak dua menjak ni, cuaca panas betul. Kalau nak keluar makan tengah hari tu, memang macam sauna rasanya.

So, sempena malam yang panas ni, Abe We pun berfeeling ala-ala chef potong tembikai.

Sedap ko makan di waktu cuaca panas ni.


Tu dia...... ala-ala chef sangat kan?

Hahahhaha........ O_0


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Farahain ZFA
AUTHOR
14 January 2016 at 22:19 delete

hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
salam perkenalan :)

Reply
avatar
Uncle Zuan
AUTHOR
14 January 2016 at 22:45 delete

bak satu. dahaga pula :D

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
15 January 2016 at 14:08 delete

bertambah teruja isteri dan anak nak makan buah tembikai tu ya...sesekali macam chef apa salahnya...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.