Post Page Advertisement [Top]

Alasan bercerai

Bila terdengar berita penceraian, ianya memang menakutkan bagi pasangan yang berumah tangga. Sedih kan?

Yang terbaru Fasha dan juga Fiza Elite.

Tapi Abe We tak nak ulas apa-apa lah. Sebab setiap pasangan ada ujian dia. Gaduh-gaduh tu memang biasalah. Orang tua-tua cakap, gaduh-gaduh manja. Baru syok maaa..... hihihih

Dan di bawah ni keratan dari akhbar alasan-alasan penceraian.


Macam-macam alasan kan? Cuci baju malam lah, lupa pam toilet lah.

Tapi, apa-apa pun, kita kena cuba tangani dengan bijak, kewarasan tanpa keegoan. Cuba tangani dulu.

Apa-apa pun, kita perlu doa banyak-banyak untuk elak perkara ini.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

  1. itu semua memang alasan yang remeh.. selain itu, ada juga alasan yang agak serius yang harus diambil perhatian.. macam-macam kes ada sekarang nih..

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib