Alasan bercerai dari pasangan di Malaysia





Alasan bercerai

Bila terdengar berita penceraian, ianya memang menakutkan bagi pasangan yang berumah tangga. Sedih kan?

Yang terbaru Fasha dan juga Fiza Elite.

Tapi Abe We tak nak ulas apa-apa lah. Sebab setiap pasangan ada ujian dia. Gaduh-gaduh tu memang biasalah. Orang tua-tua cakap, gaduh-gaduh manja. Baru syok maaa..... hihihih

Dan di bawah ni keratan dari akhbar alasan-alasan penceraian.


Macam-macam alasan kan? Cuci baju malam lah, lupa pam toilet lah.

Tapi, apa-apa pun, kita kena cuba tangani dengan bijak, kewarasan tanpa keegoan. Cuba tangani dulu.

Apa-apa pun, kita perlu doa banyak-banyak untuk elak perkara ini.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
izzeyda
AUTHOR
21 January 2016 at 16:51 delete

itu semua memang alasan yang remeh.. selain itu, ada juga alasan yang agak serius yang harus diambil perhatian.. macam-macam kes ada sekarang nih..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.