Alasan bercerai dari pasangan di Malaysia

Alasan bercerai dari pasangan di Malaysia

Alasan bercerai

Bila terdengar berita penceraian, ianya memang menakutkan bagi pasangan yang berumah tangga. Sedih kan?

Yang terbaru Fasha dan juga Fiza Elite.

Tapi Abe We tak nak ulas apa-apa lah. Sebab setiap pasangan ada ujian dia. Gaduh-gaduh tu memang biasalah. Orang tua-tua cakap, gaduh-gaduh manja. Baru syok maaa..... hihihih

Dan di bawah ni keratan dari akhbar alasan-alasan penceraian.


Macam-macam alasan kan? Cuci baju malam lah, lupa pam toilet lah.

Tapi, apa-apa pun, kita kena cuba tangani dengan bijak, kewarasan tanpa keegoan. Cuba tangani dulu.

Apa-apa pun, kita perlu doa banyak-banyak untuk elak perkara ini.



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments