Kadar Tambang Baru KTM





Tambang Baru KTM di Laksanakan Hari Ini

Hari ni perlaksanaan tambang baharu KTM. Naik gila-gila gak. Amat pedih tuh poket kita rakyat Malaysia sekarang ni. Dari GST, minyak, tol dan kini tambang KTM.


Tapi nak buat macam mana kan? Hidup mesti di teruskan. Nak sara famili lagi. Kita buat macam mana sekalipun, harga tetap naik.

Harga baru tambang KTM:

a. Tunai (Cash)b. Tanpa Tunai (Cashless) - Touch 'n Goc.  Mingguan (Weekly)d. Bulanan (Monthly)e. Konsesi (Concession) - Kanak-Kanak/Children,Warga Emas/Senior Citizens, OKU/Disable, Pelajar/Students,Kanak-Kanak/Childrens (2-6 Tahun/Years).



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
2 December 2015 at 14:59 delete

semua naik...naik..naik....

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
2 December 2015 at 17:48 delete

abih la SA ...dah la menggunakan perkhidmatan KTM

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.