Harga Tambang Baru ERL





Harga Tambang Baru ERL

Kenaikan berganda-ganda

erl putrajaya, klia express

Berita yang paling di nanti oleh pengguna KLIA Ekspress.

Jangan terkejut ye dengan harga baru ERL sekarang. Jom kita cekidot

Harga Tambang Baru ERL

Bagi harga tiket bulanan, KLIA Ekspress telah mengurangkan 60 trip kepada 44 trip sebulan. Mungkin kerana KLIA Ekspress merasakan bahawa orang ramai akan menggunaka pass bulanan hanya untuk pergi berkerja sahaja.

Selain itu tiada lagi 3 jenis kad yang di tawarkan sebelum ini iaitu KLIA TravelCard, Putrajaya TravelCard dan Salak Tinggi TravelCard.



Pengguna hanya menggunakan 1 kad sahaja untuk ke destinasi mereka. Sebagai conton jika kita dari Salak Tinggi dan berkerja di Putrajaya, kita hanya perlu membayar RM120 sebulan. Kalau sebelum ini, opsyen ini tiada bagi pemegang kad Salak Tinggi TravelCard.

Harga tiket bagi perjalanan sehala pula adalah seperti di bawah:-
Harga Tambang Baru ERL
more info : http://www.kliaekspres.com/wp-content/uploads/2015/12/ERL-Fare-Revision-Info.pdf


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Amanda Suria
AUTHOR
7 December 2015 at 15:12 delete

Harga naik ni la yg buat ramai meroyan kan

Reply
avatar
aizamia3
AUTHOR
10 December 2015 at 15:19 delete

Nak tak nak, suka tak suka terpaksa jua mengadapnya walau dalam hati panas bukan main.

Reply
avatar
10 December 2015 at 15:23 delete

itu lah...memang sangat meroyan

Reply
avatar
10 December 2015 at 15:27 delete

diorang pun tau, naik macam mana sekalipun, kita tetap guna gak. huhuu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.