Cara buat duit dengan Adsense

Cara buat duit dengan Adsense

Adsense hantar surat

Semakin teruja dengan Adsense



Heheeeee.......

Tadaa.............

Surat chinta dari Adsense.

Wah...semakin berkobar-kobar update blog nampak gayanya.

Bagi mereka yang menulis blog, antara income yang boleh kita jana ialah dengan Adsense, Tapi bagaimana caranya?

Caranya mudah aja dong. Dong wori!!!

Tips Adsense

Antara tips adsense yang telah Abe We share ialah:-

Tips Pertama : http://www.wayneharraz.com/2015/07/tips-mohon-google-adsense.html
Tips Kedua : http://www.wayneharraz.com/2015/08/tips-mohon-adsense.html
Tips Ketiga : http://www.wayneharraz.com/2015/09/tips-mohon-adsense.html

Jom sama-sama kita mengAdsensekan blog kita!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

13 comments

avatar

hingga ke hari ini, adsense masih belum menunjukkan carta peningkatan.."0" jer..huhuhu

Balas
avatar

RM 2.00 sebulan. huhu

Balas
avatar

hihihihi..PC belum layak...

Balas
avatar

baru letak awal bulan ni kat blog baru. ada la sikit membenih hasil. alhamdulillah..

Balas
avatar

tahniah.

bukan senang tu nak dapat duit dari adsense.

Balas
avatar

saya dah tolong klik iklan semalam. ce tgk. ada perubahan tak?

Balas
avatar

insya allah blh pny. kena selalu update blog dgn berita terkini dan teknik seo

Balas
avatar

Blh PC! Yakin Boleh! hehehe...saya dulu banyak kali cuba dkt blog lain. Memang hampeh je rasanya. Tapi bila dah ada adsense MY, cuba try test kt blog baru ni, terus berjaya. hehehe....

Balas
avatar

alhamdulillah.......bak kata pepatah uruguay, small small can become mountain.....heheheh

Balas
avatar

terima kasih tuan master. saya newbie lagi. explore sana sini. apply dan berjaya dapat adsense. berkat tunjuk ajar dari master2 dari malaysia

Balas
avatar

kenapa saya tak dapat surat ek? iklan adsense dah ada kat blog. tapi tengok blogger lain dapat je surat dari google. erks.

Balas
avatar

tunggu lepas usd10 rasanya. ke usd20. mcm tu la. baru google bg surat

Balas
avatar

waaaaa..lambat lagi la jawabnya..baru usd1.04...waa

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.