Cara buat duit dengan Adsense

Adsense hantar surat

Semakin teruja dengan Adsense



Heheeeee.......

Tadaa.............

Surat chinta dari Adsense.

Wah...semakin berkobar-kobar update blog nampak gayanya.

Bagi mereka yang menulis blog, antara income yang boleh kita jana ialah dengan Adsense, Tapi bagaimana caranya?

Caranya mudah aja dong. Dong wori!!!

Tips Adsense

Antara tips adsense yang telah Abe We share ialah:-

Tips Pertama : http://www.wayneharraz.com/2015/07/tips-mohon-google-adsense.html
Tips Kedua : http://www.wayneharraz.com/2015/08/tips-mohon-adsense.html
Tips Ketiga : http://www.wayneharraz.com/2015/09/tips-mohon-adsense.html

Jom sama-sama kita mengAdsensekan blog kita!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Cara buat duit dengan Adsense"

hingga ke hari ini, adsense masih belum menunjukkan carta peningkatan.."0" jer..huhuhu

baru letak awal bulan ni kat blog baru. ada la sikit membenih hasil. alhamdulillah..

tahniah.

bukan senang tu nak dapat duit dari adsense.

saya dah tolong klik iklan semalam. ce tgk. ada perubahan tak?

insya allah blh pny. kena selalu update blog dgn berita terkini dan teknik seo

Blh PC! Yakin Boleh! hehehe...saya dulu banyak kali cuba dkt blog lain. Memang hampeh je rasanya. Tapi bila dah ada adsense MY, cuba try test kt blog baru ni, terus berjaya. hehehe....

alhamdulillah.......bak kata pepatah uruguay, small small can become mountain.....heheheh

terima kasih tuan master. saya newbie lagi. explore sana sini. apply dan berjaya dapat adsense. berkat tunjuk ajar dari master2 dari malaysia

kenapa saya tak dapat surat ek? iklan adsense dah ada kat blog. tapi tengok blogger lain dapat je surat dari google. erks.

tunggu lepas usd10 rasanya. ke usd20. mcm tu la. baru google bg surat

waaaaa..lambat lagi la jawabnya..baru usd1.04...waa

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF