Cara buat duit dengan Adsense





Adsense hantar surat

Semakin teruja dengan Adsense



Heheeeee.......

Tadaa.............

Surat chinta dari Adsense.

Wah...semakin berkobar-kobar update blog nampak gayanya.

Bagi mereka yang menulis blog, antara income yang boleh kita jana ialah dengan Adsense, Tapi bagaimana caranya?

Caranya mudah aja dong. Dong wori!!!

Tips Adsense

Antara tips adsense yang telah Abe We share ialah:-

Tips Pertama : http://www.wayneharraz.com/2015/07/tips-mohon-google-adsense.html
Tips Kedua : http://www.wayneharraz.com/2015/08/tips-mohon-adsense.html
Tips Ketiga : http://www.wayneharraz.com/2015/09/tips-mohon-adsense.html

Jom sama-sama kita mengAdsensekan blog kita!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

13 comments

Write comments
28 December 2015 at 11:46 delete

hingga ke hari ini, adsense masih belum menunjukkan carta peningkatan.."0" jer..huhuhu

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
28 December 2015 at 13:58 delete

hihihihi..PC belum layak...

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
28 December 2015 at 23:15 delete

baru letak awal bulan ni kat blog baru. ada la sikit membenih hasil. alhamdulillah..

Reply
avatar
titan
AUTHOR
29 December 2015 at 01:29 delete

tahniah.

bukan senang tu nak dapat duit dari adsense.

Reply
avatar
29 December 2015 at 08:01 delete

saya dah tolong klik iklan semalam. ce tgk. ada perubahan tak?

Reply
avatar
29 December 2015 at 08:02 delete

insya allah blh pny. kena selalu update blog dgn berita terkini dan teknik seo

Reply
avatar
29 December 2015 at 08:03 delete

Blh PC! Yakin Boleh! hehehe...saya dulu banyak kali cuba dkt blog lain. Memang hampeh je rasanya. Tapi bila dah ada adsense MY, cuba try test kt blog baru ni, terus berjaya. hehehe....

Reply
avatar
29 December 2015 at 08:04 delete

alhamdulillah.......bak kata pepatah uruguay, small small can become mountain.....heheheh

Reply
avatar
29 December 2015 at 08:06 delete

terima kasih tuan master. saya newbie lagi. explore sana sini. apply dan berjaya dapat adsense. berkat tunjuk ajar dari master2 dari malaysia

Reply
avatar
14 February 2016 at 10:19 delete

kenapa saya tak dapat surat ek? iklan adsense dah ada kat blog. tapi tengok blogger lain dapat je surat dari google. erks.

Reply
avatar
15 February 2016 at 08:22 delete

tunggu lepas usd10 rasanya. ke usd20. mcm tu la. baru google bg surat

Reply
avatar
15 February 2016 at 08:26 delete

waaaaa..lambat lagi la jawabnya..baru usd1.04...waa

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.