">

Cara buat duit dengan Adsense

/
13 Comments

Adsense hantar surat

Semakin teruja dengan Adsense



Heheeeee.......

Tadaa.............

Surat chinta dari Adsense.

Wah...semakin berkobar-kobar update blog nampak gayanya.

Bagi mereka yang menulis blog, antara income yang boleh kita jana ialah dengan Adsense, Tapi bagaimana caranya?

Caranya mudah aja dong. Dong wori!!!

Tips Adsense

Antara tips adsense yang telah Abe We share ialah:-

Tips Pertama : http://www.wayneharraz.com/2015/07/tips-mohon-google-adsense.html
Tips Kedua : http://www.wayneharraz.com/2015/08/tips-mohon-adsense.html
Tips Ketiga : http://www.wayneharraz.com/2015/09/tips-mohon-adsense.html

Jom sama-sama kita mengAdsensekan blog kita!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

13 comments:

  1. hingga ke hari ini, adsense masih belum menunjukkan carta peningkatan.."0" jer..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah tolong klik iklan semalam. ce tgk. ada perubahan tak?

      Delete
    2. kenapa saya tak dapat surat ek? iklan adsense dah ada kat blog. tapi tengok blogger lain dapat je surat dari google. erks.

      Delete
    3. tunggu lepas usd10 rasanya. ke usd20. mcm tu la. baru google bg surat

      Delete
    4. waaaaa..lambat lagi la jawabnya..baru usd1.04...waa

      Delete
  2. Replies
    1. insya allah blh pny. kena selalu update blog dgn berita terkini dan teknik seo

      Delete
  3. Replies
    1. Blh PC! Yakin Boleh! hehehe...saya dulu banyak kali cuba dkt blog lain. Memang hampeh je rasanya. Tapi bila dah ada adsense MY, cuba try test kt blog baru ni, terus berjaya. hehehe....

      Delete
  4. baru letak awal bulan ni kat blog baru. ada la sikit membenih hasil. alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.......bak kata pepatah uruguay, small small can become mountain.....heheheh

      Delete
  5. tahniah.

    bukan senang tu nak dapat duit dari adsense.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tuan master. saya newbie lagi. explore sana sini. apply dan berjaya dapat adsense. berkat tunjuk ajar dari master2 dari malaysia

      Delete