Cabaran Hujung Tahun 2015 bersama Wayne Harraz

Cabaran Hujung Tahun 2015 bersama Wayne Harraz

Cabaran mencari gambar tersembunyi

cabaran suka-suka, hilangkan bosan (sebab ramai cuti hari ni)

Ok. Hari ini adalah hari terakhir dalam tahun 2015. Dan minggu ini juga ramai pekerja ambil cuti sampailah tahun depan baru masuk kerja. Kan?

Dan dari kiriman whatsapp, dari mula whatsapp di perkenalkan, ramai yang mengforward mesej supaya jangan masuk toilet malam ni. Abe We dah tak heran dengan mesej-mesej tu. Dah bosan terima mesej yang sama. Kan?

OK. Sempena hari terakhir di 2015 ini dan juga merupakan hari terakhir Abe We kerja............sob...sob.........di tahun 2015 ni, Abe We ajak semua jom kita relis tensen dengan meneka gambar di bawah ni.

Bagi sesiapa yang rajin tu, cuba lah cari gambar tersembunyi di bawah ini.

1. Mencari panda yang menyembunyikan diri.

 
gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

2. Mencari kucing yang di nyorokkan


gambar tersembunyi


Ok. Jawapan akan di berikan pada tahun hadapan.

Jom kita relis tensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments