Cabaran Hujung Tahun 2015 bersama Wayne Harraz





Cabaran mencari gambar tersembunyi

cabaran suka-suka, hilangkan bosan (sebab ramai cuti hari ni)

Ok. Hari ini adalah hari terakhir dalam tahun 2015. Dan minggu ini juga ramai pekerja ambil cuti sampailah tahun depan baru masuk kerja. Kan?

Dan dari kiriman whatsapp, dari mula whatsapp di perkenalkan, ramai yang mengforward mesej supaya jangan masuk toilet malam ni. Abe We dah tak heran dengan mesej-mesej tu. Dah bosan terima mesej yang sama. Kan?

OK. Sempena hari terakhir di 2015 ini dan juga merupakan hari terakhir Abe We kerja............sob...sob.........di tahun 2015 ni, Abe We ajak semua jom kita relis tensen dengan meneka gambar di bawah ni.

Bagi sesiapa yang rajin tu, cuba lah cari gambar tersembunyi di bawah ini.

1. Mencari panda yang menyembunyikan diri.

 
gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

2. Mencari kucing yang di nyorokkan


gambar tersembunyi


Ok. Jawapan akan di berikan pada tahun hadapan.

Jom kita relis tensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
yang baik
AUTHOR
31 December 2015 at 10:37 delete

adoi... mana la disorokkan benda2 tu...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
31 December 2015 at 10:39 delete

hihihihihi..ok dah terpelanting jauh tensionnya...

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
31 December 2015 at 10:40 delete

hahahha. jumpa semua ! tapi boleh tahan lama jugak carinya

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
31 December 2015 at 12:12 delete

Hahahahahhaah. Esok lah tahun depan tu :P

Reply
avatar
31 December 2015 at 14:01 delete

Hehehheee.......ada tu. kena pki kanta

Reply
avatar
31 December 2015 at 14:02 delete

hihiiii.....makin tension cari gambar plak kan? kikikiii

Reply
avatar
31 December 2015 at 14:02 delete

tahniah aswa......rahsiakan dulu ye

Reply
avatar
31 December 2015 at 14:03 delete

esok ada 1 thun lg tu......jeng...jeng...jenggggg

Reply
avatar
1 January 2016 at 07:59 delete

tak jumpa pon... K Babai panda n kucing. teruslah bersembunyi...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.