Cabaran Hujung Tahun 2015 bersama Wayne Harraz

Cabaran Hujung Tahun 2015 bersama Wayne Harraz

Cabaran mencari gambar tersembunyi

cabaran suka-suka, hilangkan bosan (sebab ramai cuti hari ni)

Ok. Hari ini adalah hari terakhir dalam tahun 2015. Dan minggu ini juga ramai pekerja ambil cuti sampailah tahun depan baru masuk kerja. Kan?

Dan dari kiriman whatsapp, dari mula whatsapp di perkenalkan, ramai yang mengforward mesej supaya jangan masuk toilet malam ni. Abe We dah tak heran dengan mesej-mesej tu. Dah bosan terima mesej yang sama. Kan?

OK. Sempena hari terakhir di 2015 ini dan juga merupakan hari terakhir Abe We kerja............sob...sob.........di tahun 2015 ni, Abe We ajak semua jom kita relis tensen dengan meneka gambar di bawah ni.

Bagi sesiapa yang rajin tu, cuba lah cari gambar tersembunyi di bawah ini.

1. Mencari panda yang menyembunyikan diri.

 
gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

gambar tersembunyi

2. Mencari kucing yang di nyorokkan


gambar tersembunyi


Ok. Jawapan akan di berikan pada tahun hadapan.

Jom kita relis tensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

9 comments

avatar

adoi... mana la disorokkan benda2 tu...

Balas
avatar

hihihihihi..ok dah terpelanting jauh tensionnya...

Balas
avatar

hahahha. jumpa semua ! tapi boleh tahan lama jugak carinya

Balas
avatar

Hahahahahhaah. Esok lah tahun depan tu :P

Balas
avatar

Hehehheee.......ada tu. kena pki kanta

Balas
avatar

hihiiii.....makin tension cari gambar plak kan? kikikiii

Balas
avatar

tahniah aswa......rahsiakan dulu ye

Balas
avatar

esok ada 1 thun lg tu......jeng...jeng...jenggggg

Balas
avatar

tak jumpa pon... K Babai panda n kucing. teruslah bersembunyi...

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.